Noutăți și comunicate

Ultimele 20 de bilete la oferta pentru concertul Dying Fetus la Cluj Napoca

1 Octombrie 2014
Ultimele 20 de bilete la oferta pentru concertul Dying Fetus la Cluj Napoca

Duminica, 7 decembrie 2014, Dying Fetus alaturi de Goatwhore, Fallujah si Malevolence vor concerta in Romania in cadrul turneului european care va ajunge si in Flying Circus la Cluj Napoca.Organizatorii au oferit fanilor 50 de bilete la pretul special de 45 de lei din care momentan au mai ramas 20, asa ca odata si acestea epuizate, veti gasi bilete Acces General la pretul de 55 de lei, pana pe 15 noiembrie.

Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si in clubul Flying Circus*. Acestea pot fi procurate la urmatoarele preturi:
"¢ 45 de lei "" ultimele 20 bilete disponibile
"¢ 55 de lei "" pana pe 15.11.2014
"¢ 65 lei - dupa 15 Noiembrie si in ziua concertului la intrare

Precizam ca toate cheltuielile aferente concertului au fost deja efectuate astfel ca acest concert va avea loc cu siguranta. Zvonurile potrivit carora nu s-ar tine concertul sunt inventii nefundamentate aparute pe internet si nimic mai mult.
Aflati pentru prima data in Romania, Dying Fetus reprezinta unul din cele mai importante nume de death metal din lume cu nu mai putin de sapte albume la activ.

La fel ca si Dying Fetus, americanii de la Goatwhore se vor afla pentru prima data in Romania, trupa urmand sa isi promoveze noul material discografic Constricting Rage of the Merciless, album ce a fost lansat in data de 8 Iulie via Metal Blade Records.

In deschiderea evenimentului vor canta Fallujah si Malevolence.

Evenimentul va avea loc duminica, 7 Decembrie, si va fi gazduit de Flying Circus (str. Iuliu Maniu 2, Cluj-Napoca).

* Bilete disponibile in clubul Flying Circus au pretul de 55 Lei.Pagina oficiala a evenimentului: https://www.facebook.com/events/303758376459618/
Ultimele 20 de bilete la oferta pentru concertul Dying Fetus la Cluj Napoca Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.