Noutăți și comunicate

Ultimele doua saptamani de presale si o noua confirmare la Metalhead Meeting 2014 bis

18 iunie 2014
Ultimele doua saptamani de presale si o noua confirmare la Metalhead Meeting 2014 bis
Va reamintim ca Metalhead Meeting revine anul acesta cu o editie aniversara de "Metalhead 10 ani", editie ce va avea loc in data de 27 septembrie 2014, la Arenele Romane din Bucuresti.

Trupa de gothic metal Tiarra este prima formatie din Romania confirmata pentru editia de toamna a Metalhead Meeting 2014 bis. Tiarra va urca pe scena alaturi de Paradise Lost, Finntroll, Hatesphere si Profane Omen, organizatorii urmand sa anunta ultimele doua trupe de pe afis in cel mai scurt timp.



Biletele sunt deja in vanzare pe http://www.iabilet.ro, iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele Uman, Senia si Perfect Tour: http://www.iabilet.ro/retea) precum si pe http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange etc..)

Organizatorii ofera publicului o perioada de presale, care se va incheia in data de 1 iulie. Pana la aceasta data, biletele pot fi cumparate la preturile de 65 lei Acces General si 80 de lei Golden Circle. Pentru fiecare categorie, au fost puse in vanzare cate 100 de bilete, la pret redus.

Dupa data de 1 iulie, biletele vor avea urmatoarele preturi:
- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
- 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
- 120 de lei Ag si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)



Tiarra

Trupa Tiarra apare in anul 2004, in Bucuresti. Dupa multe schimbari de componenta si stil, Tiarra se stabilizeaza la o formula de opt membri, actuala componenta fiind:

- Anda Pomponiu - Voce
- Alex "Indianu" Pantea - Voce
- Ionut "John" Pomponiu - Clape
- Tudor Scanteie - Chitara
- Iuliana Gheorghe - Violoncel
- Corina Gheorghe - Vioara
- Adi Comorasu - Chitara Bass
- Cristi "Wracka" Racasanu - Tobe

Materiale discografice:
- Drama Per Musica - 2005, Demo - Self Produced, Romania
- Post Scriptum- 2008, Full length - Alphawinter (Omvina) Records, Germany
- Le Monde Des Tenebres - 2012, Ep - Self produced, Romania

Stilul Tiarra se incadreaza in aria gothic metalului, insa imbina si elemente de death, black, doom, darkwave, progessive precum si aspecte ale metalului modern. Versurile Tiarra se bazeaza pe experientele proprii membrilor si exploreaza dualitatea si antagonismul sentimentelor umane.

Tiarra are in palmares zeci de concerte de club si in aer liber, in Bucuresti si alte orase din tara, atat ca headliner, cat si ca formatie in deschiderea unor trupe de top (Lake Of Tears, Diary Of Dreams, Theatre Des Vampires, Galadriel si majoritatea numelor cunoscute autohtone), precum si prezente pe scenele multor festivaluri (Ost, Artmania, Zilele Bucurestiului la Viena, Top T, White River Fest, etc).

https://www.facebook.com/TiarraRO



Metalhead Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium si Monster Energy !
Recomandat de Rock Fm si Sunete.
Facebook Event: http://www.fb.com/events/543508989081667/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top