Noutăți și comunicate

Ultimele informatii despre Maximum Rock Festival 2014

9 octombrie 2014
Ultimele informatii despre Maximum Rock Festival 2014
Au mai ramas doar doua saptamani pana la editia din 2014 a celui mai mare festival indoors din Romania, "Maximum Rock Festival". Acest eveniment metal must-see al toamnei la Bucuresti le va aduce participantilor numeroase prilejuri de distractie, pe langa prestatiile unor formatii emblematice pentru scena metal internationala si locala.

Este vorba despre Dark Tranquillity, Evergrey, Unleashed, Tristania, Elvenking, Threshold, Emergency Gate, Noctiferia, si, din Romania, Code Red, Krepuskul, I'm The Trip, Open Mind si Neutron.



Pasionatii de rock vor avea parte, in afara de show-urile trupelor favorite, de cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get Music, Beauty Of Pain, Errana Leather & Laces; si multi altii.

Fanii de la Maximum Rock Festival vor putea sa participe la expozitii inedite cu cele mai recente si extravagante modele de biciclete chopper personalizate, marca DarkSide.

Mai mult, Drum Stage le va prezenta celor interesati reprezentatii curajoase de tobe, oferite de unii dintre cei mai iubiti muzicieni din Romania, dar si de invitati surpriza din partea formatiilor participante. Primul nume dezvaluit este Septimiu Harsan, tobosarul trupelor Code Red, Necrovile, Spectral, The Thirteenth Sun, Indian Fall, Aria Urbana, FusionCore si Celest.

Drum Stage este un eveniment marca No City Studio prin care sunt promovati tobosarii romani si conceptul de percutie. Editia de anul acesta va avea un format interactiv, pe scena fiind montate doua seturi de tobe. Pe langa solouri de tobe si demonstratii, tobosarii invitati vor lua parte si la drum battle-uri.

La editia aceasta, Maximum Rock Festival isi uneste fortele cu Air Guitar Romania, gazduind finala iubitului Campionat National de Air Guitar. Preselectiile pentru finala mare vor avea loc in cadrul warm-up party-ului pentru Maximum Rock Festival 2014 de pe data de 19 octombrie 2014 la clubul Colectiv din Bucuresti, aflat pe strada Tabacarilor nr.7.

Inscrierile la preselectii presupun trimiterea unui mesaj privat cu textul Inscriere pe pagina AirGuitar Romania de pe Facebook (Link Aici) sau la fata locului, inainte de inceperea concursului, mesajul de inscriere va trebu sa contina numele complet, orasul si varsta. Pentru acest concurs, organizatorii au stabilit limita minima de varsta la 18 ani. Proba va consta in simularea interpretarii la chitara in orice mod posibil sau imposibil al unui fragment de 60 de secunde pe care il vor auzi pentru prima data chiar pe scena.



In cadrul Maximum Rock Festival, ce se va desfasura in perioada 24-25 octombrie 2014, Turbohalle, Costin Chioreanu va lansa "Dream Walks With Me", o editie limitata de articole vestimentare imprimate cu modele exclusive, desenate de catre artist. Proiectul va fi realizat impreuna cu Stay Thirsty.

Pe langa aceste oportunitati de distractie, participantii vor avea parte si de alte surprize, care vor fi dezvaluite pe parcurs.

In momentul de fata, programul evenimentului arata in urmatorul fel:

24 octombrie 2014
18:00 - Open Doors
18:30 - Prima formatie
01:00 - End of show Ordinea trupelor:

Neutron
I'm The Trip
Krepuskul
Threshold
Evergrey
25 octombrie 2014
17:00 - Open Doors
17:45 - Prima formatie
01:00 - End of Show Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Emergency Gate
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity
Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un Dvd special. Dvd-ul "Maximum Rock Festival 2013" a fost creat cu ajutorul Ods si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I'm The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:
24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei / 19, 5 euro) - Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati) - Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21, 5 euro iar abonamentul 125 le / 28, 5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28, 5 euro - in limita stocului disponibil) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor Aici.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro)

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de Dvd-ul Maximum Rock Festival 2013, un Dvd intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total Fm


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top