Noutăți și comunicate

Urmatoarele concerte Celelalte Cuvinte in Bucuresti, Targoviste, si Craiova

10 decembrie 2012
Urmatoarele concerte Celelalte Cuvinte in Bucuresti, Targoviste, si Craiova
În trei zile consecutive, trupa Celelalte Cuvinte va susține concerte în trei mari orașe din sudul țării. Primul spectacol are loc în Capitala României (București), al doilea se produce în capitala seculară a Èšării Românești (Târgoviște), iar al treilea în "Capitala" Olteniei (Craiova).

Alegerea momentului revenirii pe scenele de club din mari orașe ale țării nu este deloc întâmplătoare. Cei mai vechi dintre fidelii fani ai trupei știu că pe la jumătatea lunii decembrie, însă cu 31 de ani în urmă, Celelalte Cuvinte susținea la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara, un concert ce a intrat în istorie și a fost considerat de atunci, actul oficial de naștere a trupei. Acum, la mai mult de trei decenii de la momentul respectiv, trupa-legendă a rock-ului românesc se înfățișează publicului din București, Târgoviște și Craiova pentru a sărbători cum se cuvinte această zi.

Astfel, vineri 14 decembrie 2012, Celelalte Cuvinte va cânta în Chaos Venue din Capitală, unde sunt așteptați sute de fani de toate vârstele.

În ziua imediat următoare, pe 15 decembrie 2012, gazdă primitoare va fi clubul La Scriitori din Târgoviște. Trupa Celelalte Cuvinte revine cu drag în orașul dâmbovițean după succesul înregistrat cu ocazia concertului de anul trecut, când publicul a întâmpinat-o cu o extraordinară căldură.

Duminică 16 decembrie 2012, trupa revine la Craiova, oraș unde este așteptată de ani buni. Fidelitatea fanilor olteni ai trupei va fi răsplătită printr-un concert susținut la Cafe Teatru Play.

 
Celelalte Cuvinte își invită fanii și iubitorii muzicii rock la concerte având de partea sa o tehnică instrumentală desăvârșită, măiestria câștigată în cele peste trei decenii de activitate neîntreruptă și piesele de pe cele opt albume de studio. Printre melodiile care nu au cum să lipsească dintr-un concert Celelalte Cuvinte se numără Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și fabuloasa lucrare rock Oglinda.

Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).

Sursa : Gala MGMT & PR


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top