Noutăți și comunicate

Vino la Stelele Rockului Romanesc si sprijina Festivalul “Folk You!”

14 aprilie 2014
Vino la Stelele Rockului Romanesc si sprijina Festivalul “Folk You!”
Un mesaj-manifest lansat de Marius Tuca aduce la cunoștinta publicului ca, in loc sa fie o editie aniversara, cea de a zecea editie a festivalului "Folk You" s-ar putea sa nu mai fie"¦deloc. Editia din acest an a emblematicului eveniment ce se deruleaza de aproape un deceniu la malul marii este pusa sub semnul intrebarii, din considerente financiare. In acest context Trooper a decis sa vina in sprijinul festivalului, care ar trebui sa aiba loc in perioada 31 iulie - 3 august 2014 la Vama Veche, donand o parte din incasarile rezultate din vanzarea biletelor pentru concertul Stelele Rockului Romanesc in beneficiul "Folk You!".

Coiotu' a explicat astfel initiativa formatiei: "A sosit momentul sa ducem noi mai departe aceasta poveste... pentru fericirea pe care a reușit an de an sa o aduca, pentru muzica, pentru mare, pentru Florian Pittiș, pentru sufletele noastre! Nu putem lasa o traditie sa moara! Haideti alaturi de noi pe 26 aprilie, pentru ca in primele zile de august sa ne regasim in Vama Veche!

Trooper a anuntat și faptul ca, in cazul in care formatia va fi solicitata pentru a canta pe scena "Folk You!" va onora, gratis, invitatia.

Oricine poate investi in a zecea editie a Festivalului "Folk You" prin donatii in conturile de mai jos:
RO15BRDE445SV51727044450 - cont curent Ron;
RO74BRDE445SV51727804450 - cont Euro;
RO87BRDE445SV51728514450 - cont Usd.

26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa și-o treaca in agenda! Trooper prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeași scena artiști simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc și au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare!

Despre indraznetul proiect Stelele Rockului Romanesc Balaurul a spus: "cred ca vom avea o prima editie despre care sa se vorbeasca multa vreme de acum inainte. Suntem mandri ca am reușit sa facem un lucru pe care putini il mai credeau realizabil intr-o astfel de perioada - cine visa ca va avea ocazia sa ii vada in cadrul aceluiași eveniment pe Cristi Minculescu & Nutu Olteanu (ex Iris), Kempes (ex Cargo), Paul Ciuci & Adrian Tinca (Compact), Ovidiu Lipan Tandarica (Pasarea Rock, ex Phoenix), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Eugen Mihaescu & Gabi Nicolau 'Gurita' (Krypton), Victor Solomon & Florian Stoica (ex Conexiuni) și Trooper."

Pe 26 aprilie veti calatori in timp cu "Trenul Fara Naș", și veti afla ce inseamna "Destin", o veti reintalni pe "Fata Din Vis, " veti rupe "Lanturile, " ii veti regasi pe "Luca", "Vecina", "Stere", "Adeline", "Tanta" și "Stan", veti cunoaște "Viata de rocker" iar la final veti fi "Tari ca muntii"!

Iar mesajul transmis de toti cei 5 membri Trooper este urmatorul: "speram ca alaturi de voi sa le putem oferi acestor mari muzicieni o seara de neuitat!

Gazda evenimentului va fi Cristi Hrubaru.



Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
- Categoria 1 - 100 lei - meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu
- Categoria 2 - 50 lei - Golden Circle
- Categoria 3 - 20 lei - Normal Circle


Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul și Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Poștei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone și Diverta, și online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.bilet.ro, http://www.bilete.ro, http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro/bilete, http://www.eventim.ro si http://www.myticket.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top