Noutăți și comunicate

Virus (thrash/Anglia), Marchosias si Kratos sunt primele trei formatii confirmate la festivalul '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'

7 februarie 2014
Bohemian Flow Art & Pub si Bestial Records prezinta primele trei formatii confirmate pentru "1 Mai Rock Festival Sibiu": Virus, Marchosias si Kratos, trei trupe care vor canta in premiera la Sibiu!



1-Virus_thrashAnglia_Marchos_H4eZTIGy.jpg
Joi 1 mai:
VIRUS (thermo nuclear thrash metal/Anglia)
https://www.facebook.com/virusthrash
http://www.youtube.com/watch?v=VpsNx4_Q13E&feature=youtu.be
http://www.virusthrash.co.uk/

Virus nu necesita vreo introducere. Simpul fapt ca au fost numiti baietii rai ai thrashului, ca au impartit scena cu nume foarte grele ale metalului (Death Angel, Nuclear Assault, Cro-Mags, Kreator, Celtic Frost, Sabbat, Nalpalm Death, Carcass, Suicidal Tendencies, etc.) si ca sunt unanim recunoscuti ca unul din pionierii thrashului britanic sunt argumente solide pentru a te motiva sa vii pe 1 mai la Club Bohemian Flow in Sibiu. Dupa 28 de ani, Virus ajunge in premiera in Romania! Virus va fi capul de afis al primesi seri din festival, cele 5 trupe romanesti care vor imparti scena cu britanicii fiind crema thrashului autohton si vor fi confirmate in saptamanile urmatoare.
Concertul Virus face parte din turneul "Contaminate Europe Tour 2014" pe care englezii il vor sustine la sfarsitul acestei primaveri.



2-Virus_thrashAnglia_Marchos_awq1cPoj9.jpg
Vineri 2 mai:
MARCHOSIAS (experimental black metal/Cluj Napoca)
http://www.facebook.com/Marchosias.band
https://www.youtube.com/user/marchosiasband/videos

Tanara formatie clujeana Marchosias a avut o ascensiune indrazneata in cei patru ani de activitate, motiv suficient pentru a fi invitati pentru prima data la Sibiu si la "1 Mai Rock Festival Sibiu". Marchosias va prezenta live primul CD, "Above the Throne of God", plus cateva piese noi de pe urmatorul material, in pregatire. O trupa foarte dinamica pe scena, plina de viata si de idei inedite. O formatie originala pentru scena autohtona de black metal!




3-Virus_thrashAnglia_Marchos_Ec4Z39AG.jpg
Sambata 3 mai:
KRATOS (dark metal/Bucuresti)
http://www.facebook.com/kratosband
http://www.youtube.com/kratosofficial
http://www.uskratos.com

In 1999, la numai 3 ani de la infiintare, Kratos lansa primul album, "Looking Behind the Mirror...", material ce avea sa ii propulseze rapid in elita gothic metalului autohton, album ce se afla si acum printre primele cele mai vandute albume de gothic doom din Romania. Dupa o serie de framantari in trupa, dar si de amintiri placute (formatia a impartit scena cu nume mari, precum Tiamat, Rotting Christ, Suicidal Angels, Umbra Et Imago), Kratos prezinta in 2014 o alta imagine: formula noua, mult mai solida, stil nou, mult mai incisiv, dar si mult mai simfonic. In 3 mai Kratos vine pentru prima data la Sibiu, cu un set de piese noi ce vor figura pe al doilea lor album, promis sa fie lansat in acest an!



CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Pagina oficiala a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1443187805897726


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top