Noutăți și comunicate

Vita de Vie a pregatit o surpriza interactiva fanilor

22 martie 2013
Vita de Vie a pregatit o surpriza interactiva fanilor
Pentru ca, in curand, Vita de Vie lanseaza "Acustic", cel de-al optulea album de studio, trupa a pregatit o surpriza interactiva fanilor. Afla despre ce este vorba parcurgand cativa pasi simpli.

Descarca gratuit aplicatia uView pentru iPhone, iPad sau Android. Porneste aplicatia si scaneaza, cu ajutorul ei, coperta albumului Vita de Vie - "Acustic" sau afisul concertului de la Teatrul National Bucuresti, din data de 8 aprilie. Ca sa accesezi continutul exclusiv poti sa scanezi fie o imagine printata, fie una online. Urmareste cum imaginea prinde viata si vezi care este surpriza pregatita de trupa pentru fanii sai.

"Acustic", cel de-al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 5 Aprilie, iar evenimentul ce va marca acest lucru este un concertul extraordinar sustinut la Teatrul National Bucuresti, in data de 8 aprilie 2013. 

2-Vita_de_Vie_a_pregatit_o_surpr_TdTb9A91.png"Acustic" reprezinta o colectie a celor mai bune melodii, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera inedita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova, cu accente de swing. Albumul este disponibil pentru pre-comanda, pe iTunes. 

Scaneaza cu telefonul codul alaturat pentru a descarca uView sau acceseaza umusic.ly/uviewro


Evenimente recomandate

Top