Noutăți și comunicate

Vunk lanseaza cel mai nou videoclip in prezenta catorva mii de oameni

24 noiembrie 2014
Vunk lanseaza cel mai nou videoclip in prezenta catorva mii de oameni
Luni, 24 noiembrie 2014, de la ora 20:00, in Piata George Enescu, in prezenta catorva mii de oameni si impreuna cu o echipa de productie ce lucreaza de cateva saptamani bune la acest eveniment, se vor auzi live piese ca "Ne facem auziti", "Asa, si?", "Numai la doi" dar si ultimul extras de single al trupei Vunk, "La nebunie".



La marea intalnire cu publicul din 24 noiembrie, Vunk le fac cadou tuturor celor prezenti, in premiera, clipul piesei "La nebunie". Este pentru prima data in istorie unei trupe cand lanseza un videoclip in prezenta catorva mii de oameni, in cadrul unui concert in aer liber.

Pe langa efectele si spectacolul special gandit, concertul este totodata si ultimul spectacol Vunk din Bucuresti de anul acesta. Asa ca, Nu Lipseste Nimeni!



Acest concert a fost pus la cale dupa ce liderul trupei, Cornel Ilie, a dorit sa o intalneasca pe cea care, intr-o dimineata, i-a lasat o mica "amintire" pe masina, in urma unui mic accident. In cautarea sa, i s-au alaturat mai multi tineri dar si persoane publice, ce au creat un filmulet-invitatie la concert: https://www.youtube.com/watch?v=7dirDaVSnmk



Accesul la eveniment este liber. Luni 24 noiembrie, Piata George Enescu, Bucuresti. Ora 20:00.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top