Noutăți și comunicate

Within Temptation confirma participarea la prima editie ARTmania Bucharest Blast

8 august 2016
Within Temptation confirma participarea la prima editie ARTmania Bucharest Blast
Sambata, 3 septembrie 2016, va avea loc primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast la Arenele Romane din Bucuresti, unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty si Sinoptik. Toamna incepe in forta pe muzica Symphonic, Progressive si Math Rock prezentate de cei mai apreciati artisti ai momentului.

Within Temptation, trupa celebra pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec sublim de eleganta intr-o interpretare melodramatica si puternice compozitii Metal, revine la Bucuresti dupa patru ani si un album distanta. O formatie matura care canta de 20 de ani si a sustinut sute de concerte va fi headliner-ul ARTmania Bucharest Blast.

Agent Fresco reprezinta Islanda la ARTmania Bucharest Blast si vor sustine aici un concert vulcanic cu influente jazz, pop, rock si hardcore. In esenta muzicii lor regasim o hiper intensitate lirica transmisa prin versuri crosetate fin, melodii puternic incarcate cu emotie artistica, multiritmicitate si eruptii spasmodice de chitara hotarata sustinute de o percutie matematic structurata ce variaza intre jazz-ul de calitate si rock-ul energic.

Mutiny on The Bounty proceseaza si amplifica sisteme Math Rock fara sa evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg dupa ce a castigat multe Grammy-uri si promite sa devina headliner la cea de-a zecea editie ARTmania Bucharest Blast.

Biletele au preturi intre 90 si 210 lei disponibile pe artmania.ro si in retelele partenere.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top