Noutăți și comunicate

Zilele Prieteniei Bergenbier 2014, in 10 orase din tara

2 iunie 2014
București, 3 iunie 2014. Vara aceasta Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei! Pe 7 iunie, la Iași, începe a doua ediție a seriei de evenimente "Zilele Prieteniei", unde vor concerta cele mai importante trupe din muzica românească. În săptămânile următoare, cea mai mare manifestare muzicală a verii, "Zilele Prieteniei Bergenbier" va continua în forță, în Cluj Napoca, Craiova, București, Ploiești, Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și Constanța.

Paraziții, Vița de Vie, Șuie Paparude, Vunk, ZOB, Robin And The Backstabbers, OCS, Mihai Mărgineanu, R.O.A., Shadowbox, Ska'nk, Coma, Fără Zahar, Shukar Nation, Ultimu Nivel si Niște Băieți, vor cânta alături de prieteni, astfel încât mesajul prieteniei să se facă auzit în toată România! Bergenbier va oferi posibilitatea unui număr de câte două trupe din fiecare oraș să cânte alături de numele mari pe scena, în deschiderea concertelor. Aceste doua trupe vor putea fi alese de fanii muzicii rock, în urma unui vot electronic organizat pe site-ul http://www.metalhead.ro. Anul trecut seria de evenimente "Zilele Prieteniei Bergenbier" au adunat aproape 180.000 de prieteni în 5 orașe din țară. În acest an, 500.000 de oameni sunt așteptați la "Zilele Prieteniei Bergenbier", în cele 10 orașe în care aceste evenimente sunt programate.

Este singurul eveniment de această amploare, la nivel național, din această vară. Nume mari din muzică românească vor ciocni un pahar de Bergenbier cu fanii lor la Iași (7-8 iunie), Cluj Napoca (14-15 iunie), Craiova (21-22 iunie), București (28-29 iunie), Ploiești (5-6 iulie), Arad (19-20 iulie), Alba Iulia (26-27 iulie), Brașov (2-3 august) Galați (9-10 august) și Constanța (15-16 august).

"Zilele Prieteniei Bergenbier" reprezintă cea mai mare suită de evenimente a anului 2014. Bergenbier îi adună pe oameni în jurul prieteniei și a valorilor sale. Anul trecut, au fost alături de noi 180.000 de prieteni Bergenbier, în 5 orașe din țară. Anul acesta, vom răspândi spiritul prieteniei în 10 orașe și estimăm că 500, 000 de oameni vor veni alături de noi, pentru că doar împreună putem fi mai buni, mai buni prieteni" a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Pe 7 iunie, la Iași, se va da startul ediției a doua a evenimentelor "Zilele Prieteniei Bergenbier" cu un număr dublu de concerte față de editia precedentă, concerte care vor reuni vara aceasta numeroși artiști români. "Zilele Prieteniei Bergenbier" se vor incheia printr-un concert spectaculos, in data de 16 august, pe cea mai mare plaja din Constanța.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top