Noutăți și comunicate

Ziua Internationala TiPtiL in Puzzle Club - primul concert in noua formula

5 noiembrie 2013
Ziua Internationala TiPtiL in Puzzle Club - primul concert in noua formula
Marți, 5 noiembrie 2013, la Puzzle Cafe-Bistro va fi zi de sărbătoare de la ora 21:00 pentru TiPtiL și toți prietenii trupei. Anul acesta, mai precis chiar în ziua concertului, TiPtiL împlinește 4 ani.

Preț bilet 25 lei
Adresa Puzzle Cafe-Bistro : Piața Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, Tronson 6, parter,   Bucuresti, Romania




"Au fost ani frumoși, cu amintiri de neprețuit, cu prieteni dragi, idei năstrușnice, ciocniri de personalități, planuri îndrăznețe, energie și peste toate astea. .. pasiunea de a cânta. Mulțumim mult tuturor celor care au mers alături de noi, pe aceeași cărare, celor de la care am avut de învățat, alături de care am cântat, dansat, am creat amintiri frumoase, am trăit povești de spus. ..

Åži, pentru că ideile frumoase trebuie să meargă mai departe, iar muzica bună trebuie să se facă auzită, cu o tonă de curaj, pasiune cât încape, îndrăzneală și încredere în ceea ce putem, de astăzi ne vedem la față cu noua componență TiPtiL" spune Bujor Stoicovici.



Concertul de marți seară este primul în noua formulă și, cu siguranță, va fi uneveniment în care noutatea, entuziasmul și emoțiile revenirii pe scena își vor spune cuvântul.

Cele două soliste, Silvana Helal și Ioana Constantin s-au integrat cu ușurință, iar venirea lor aduce trupei nu doar un sound nou, ci și o imagine mai definită, un plus de feminitate și, bineînțeles, entuziasmul unui "nou început".

Åži asta transmit și membrii TiPtiL publicului pe care îl așteaptă să le fie din nou alături.

Veți regăsi aceeași combinație sublimă de energie, efervescență, atitudine și interpretări îndrăznețe, puse pe un sound fresh și captivant, aceeași combinație de funk, drum'n'bass și post-punk, conturate de două voci puternice și senzuale.

"Toamna vrea să fii ca ea / Plină de culori cum e și viața mea. .. reinterpretând versurile piesei Cade Luna, constatăm că deși e vreme de toamnă, TiPtiL se trezește la viață și pleacă pe un nou drum. Provocările și entuziasmul unui nou început sunt temelia celor mai îndrăznețe idei, bineînțeles pline de culori.", adaugă Bujor Stoicovici.



TiPtiL înseamnă Silvana Helal (voce), Ioana Constantin (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian "Laurentze" Moisescu (tobe) și, bineînțeles, Crețu (chitară), adică cinci oameni talentați care te provoacă să trăiești muzica lor cu toate simțurile și să descoperi un stil pe care îl vei iubi cu siguranță, dacă ești la fel de îndrăzneț ca el.

În deschiderea concertului vom avea ocazia să pornim la dans pe ritmurile antrenante ale lui Tibacu.

Tentațiile muzicale ale lui Tibacu se regăsesc în permanență într-un triunghi cu laturi inegale și oscilante (jazz, introspecție și pianul secolului XX). Timpul petrecut în sălile de concerte, studiul clasic și pasiunea pentru muzicienii care au marcat secolul trecut hrănesc un temperament optimist care îl apropie de povești muzicale senine, dar îi permit și o abordare curajoasă a muzicii, către zone cu sunete și beat-uri noi, transfigurate, alterate.

A cântat acid-jazz în anii "˜90, alături de Bujor Stoicovici și Electric Brother în trupa Party Poopers, a studiat muzica și evoluția unor pianiști care au remodelat jazz-ul contemporan, iar 2012 îl găsea într-un concept muzical electric-noir împreună cu Paul (RuePavlov).

2013 aduce odată cu explorarea unor sunete noi și deschiderea pentru armonizarea sound-ului lui jazz cu beat-uri underground într-un proiect electrizant, cu o amprentă inconfundabilă - "jap-jazz!" - a cărui primă parte a fost lansată live la Control Club în luna iunie.



Pagini oficiale:
TiPtiL:
http://www.tiptil-tiptil.blogspot.com
http://www.facebook.com/muzicatiptil
http://www.youtube.com/thetiptil
http://soundcloud.com/tiptil

Tibacu:
https://www.facebook.com/pages/Tibacu/144467192403228?fref=ts

Sursa : MHO Comunicare


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top