Noutăți și comunicate

Zoli TOTH comparat cu Jean Michael Jarre

4 august 2015
Zoli TOTH comparat cu Jean Michael Jarre
Duminică, 2 august 2015, peste 5000 de persoane au participat la concertul Zoli TOTH Project care a avut loc în deschiderea evenimentelor ”Cinema in aer liber” din Parcul Titan, București.



Zoli, alături de colegii din Zoli TOTH Project, a prezentat publicului cel mai nou concept de fusion muzical din România, combinând genul clasic cu cel electro, pop sau rock. Prin sincronizarea celor 21 de instrumentisti cu proiecții video personalizate și efecte pirotehnice în acord cu muzica, bucureștenii s-au bucurat de un concert total comparat de mulți dintre spectatori cu show-urile Jean Michael Jarre.

“Mă bucur mult să văd că avem și în România un public numeros pentru concerte concept. Comparația cu Jean Michael Jarre mă onorează și sper ca într-un timp cât mai scurt să ajung la același nivel ”, a declarat Zoli TOTH.

Zoli TOTH colaboreaza pe partea muzicala cu maestrul Adrian Enescu.

(2) Zoli_TOTH_comparat_cu_Jean_Mic_wEFyA91Ei0.JPG

„Cinema în aer liber” se află la cea de-a IV-a ediție și este organizat de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film în parcul Titan, parc care aniversează în acest an o jumătate de secol de existență. „Cinema în aer liber” se va desfășura în perioada 4 august 2015 - 6 septembrie 2015.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top