Noutăți și comunicate

Zucchero canta la Bucuresti peste 4 zile in cadrul turneului Black Cat

10 noiembrie 2016
Zucchero canta la Bucuresti peste 4 zile in cadrul turneului Black Cat
După 37 de concerte europene de promovare a albumului "Black Cat" în orașe ca: Paris, Londra, Praga, Varșovia, Frankfurt, Munchen, Geneva, Verona, Zucchero va ajunge în România la Cluj Napoca (pe 12 noiembrie 2016) și la București (pe 14 noiembrie 2016). Doar la Verona, artistul a avut 11 concerte consecutive cu un total de peste 150.000 spectatori.

Cu cei peste 40 de ani de carieră muzicală și 25 de albume distribuite în întreaga lume, Zucchero mărturisește că așteaptă întâlnirea cu românii cu multă bucurie: "Iubesc românii, dar mai ales, româncele. Sunt femei foarte frumoase și le aștept să dansăm împreună."

Spectacolul lui Zucchero ne va plimba prin întregul repertoriu al artistului. Hiturile “Senza una donna”, “Baila, "Diamante", "Cosi celeste", "Il Vivo", "Guantanamera", dar și noile piese de pe albumul “Black Cat” garantează un show de neuitat în seara de 14 noiembrie 2016, la Sala Palatului.

Turneul lui Zucchero, de o asemenea anvergură, se va încheia la Sofia, pe 15 noiembrie, cu cel de-al 40-lea concert.

Pe ultima sută de metri, biletele pot fi cumpărate online de la toate marile agenții de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Sălii Palatului și prin http://www.dieselevents.ro, cu prețul cuprins între 78 și 348 lei.

Zucchero Black Cat World Tour 2016 România este produs de Diesel Events și promovat de HTag PR.

Partener principal: Magic FM

Parteneri media: Prima TV, Romania Libera, InfoMusic, BestMusic, Urban.ro, Umblat.ro.


Evenimente recomandate

Top