Noutăți și comunicate

A-Chord din nou ”pe ring”, de data aceasta cu piesa ”Cine esti”

23 martie 2021
A-Chord din nou ”pe ring”, de data aceasta cu piesa ”Cine esti”
Cei de la A-Chord tin garda sus in vremuri de pandemie si lucreaza la noile piese ce vor compune urmatorul album “Capitol X”. Piesa “Cine esti” face parte din acest album si aduce in prim plan prima decada de activitate a trupei.

Alex Bugalete: Piesa este o adaptare a poemului “Fior” de Nicolae Labis, poem pus pe muzica prin 2010. Facand parte din perioada incipienta a trupei piesa nu a fost inregistrata profesional. Dupa 10 ani revenim asupra ei spre reeditare si o aducem tribut componentei initiale cu Misu Ionescu la tobe si Platon Ionut chitara/backing vocal. Linia de clape este completata de catre Alexandra Platon cu care vom colabora si pe urmatoarele creatii.

Alexandra Platon: "Ii cunosc pe baieti de peste 10 ani, deci de la inceputurile muzicale ale trupei. Am fost la majoritatea concertelor pe care le-au avut, am cantat live de doua ori cu ei, deci piesele imi sunt familiare. "Cine esti" a captivat dintotdeauna diferit publicul, deoarece este o adaptare a creatiei poetului Nicolae Labis. Intr-adevar, piesa imbina in totalitate zona de mistic, de vis si de incertitudine, iar piesa straneste in mine cel putin un fior prin ascultarea versurilor sale ("otrava de gheata", "duh din povesti’’, "unda prelinsa sa ma invenine’’). Este fantezie, iar lumea cauta sa viseze cat mai mult."

https://www.youtube.com/watch?v=rp6w_qei2Qo


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top