Noutăți și comunicate

ABBA Tribute Band REVIVAL™ la Hard Rock Cafe - doua categorii de bilete sold-out

2 martie 2016
ABBA Tribute Band REVIVAL™ la Hard Rock Cafe - doua categorii de bilete sold-out
Votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie, ABBA Tribute Band REVIVAL™ concerteaza pentru prima data in Romania, la Hard Rock Cafe, in data 1 aprilie 2016, de la orele 22:30.



Show-ul REVIVAL™ ABBA s-a dovedit a fi un succes rasunator atat in Marea Bitanie cat si in restul lumii, uimind publicul european dar si pe cel din Orientul Mijlociu.

John (Benny) este nerabdator sa ajunga in Romania pentru prima intalnire cu publicul roman, intr-o locatie care a devenit gazda celor mai reusite concerte de club din Bucuresti. Vorbind despre ABBA Tribute Band Revival, John declara: „Este foarte greu sa redai magia muzicii ABBA. Este mai mult decat interpretarea unei melodii. Trebuie sa te identifici cu acea melodie, sa o simti crescand in tine. Numai atunci o poti canta cu adevarat. Am invatat fiecare nuanta, fiecare respiratie, fiecare accent din fiecare piesa ABBA. Am studiat si am adoptat vestimentatia Abba pentru a oferi spectatorilor nostri o reprezentare cat mai fidela a experientei muzicale ABBA.”

REVIVAL™ isi poarta publicul intr-o calatorie muzicala in acele zile ale genului pop in care ABBA facea legea pe ringul de dans! Membrii formatiei promit ca toata lumea, chiar si cel mai mare spargator de petreceri, va dansa cat ai clipi din ochi.

Publicul roman va avea ocazia sa asculte pentru prima oara live piesele care au facut din ABBA cea mai buna formatie pop din lume in anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” si multe altele.

Pentru acest spectacol primele doua categorii de bilete au fost epuizate. Mai sunt disponibile, in numar limitat, urmatoare tipuri de bilete:

Categoria 2 : loc la masa - 70 lei

Biletele sunt disponibile online pe http://www.bilete.ro, iabilet.ro, http://www.eventim.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si la Hard Rock Café.

Pentru mai multe informatii intrati pe: http://www.kompasevents.ro si http://www.facebook.com/kompasevents

Parteneri media: Magic FM
Link prezentare trupa:
https://www.youtube.com/watch?v=fZtX1dxrHZE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top