Noutăți și comunicate

Activitati secundare la SoundArt Festival

2 mai 2017
Activitati secundare la SoundArt Festival
Intre 4 si 7 mai 2017, va avea loc Festivalul SoundArt, dedicat sonoritatilor stoner si progressive, in Quantic Club.



Organizatorii au pregatit o serie de activitati secundare, pe langa concerte. Joi il vom gazdui pe Mihai Vartejaru, fondatorul legatoriei Arta Cartii, alaturi de alte workshopuri legate de modelarea lutului si a pielii, prezente si in restul zilelor SoundArt Festival. De asemenea, doritorii isi vor putea testa abilitatile de tragere la tinta cu arcul, arme de airsoft sau paintball.

In line-up-ul festivalului se regasesc: Exivious, Stoned Jesus, Nightstalker, White Walls, Green Yeti, Roadkill Soda, SL Theory, Wooldozer, Groove Therapist, Tragic, September Code, Minraud, Hesperion, Arashai, Avalache Street, C.O.D., Risin Sabotage, Chaplin’s Dream, Fakir Thongs, Unflicted.

Pretul unui abonament este de 90 de lei prin intermediul iabilet.ro. La eveniment abonamentele vor fi disponibile la 120 de lei.

(2) ActivitatisecundarelaSoundArt..._vok4Sr54sQ.jpg
Detalii workshops, expozanti:

Mihai Vartejaru, fondatorul legatoriei Arta Cartii

Cu o pasiune extrema pentru una dintre cele mai vechi arte din istorie, legatoria de carte, Mihai Vartejaru reuseste in mod maiestuos sa sufle din nou viata in cele mai pretioase obiecte cunoscute omenirii, cartile. Artist in cel mai pur sens al cuvantului, Mihai Vartejaru este unul dintre cei mai apreciati legatori de carte din Romania, iar tehnicile sale imbina in mod ingenios secretele timpurilor vechi cu valoarea materialelor moderne. La SoundArt, Mihai va impartasi cu toti iubitorii de carte cateva dintre pretioasele lui cunostinte in cadrul unui workshop special in care va vorbi despre restaurarea cartilor vechi, legatoria cartilor noi, colectia de unelte a legatorului sau tipologia materialelor folosite.

http://www.artacartii.com/
http://www.facebook.com/ArtaCartii/
http://www.youtube.com/channel/UCmNGgyhNN0rHFccjREqIDeA

O echipa de patru absolventi UNARTE vor sustine un workshop axat pe modelarea lutului. De la grafica 2D/3D la sculpturi si la décor tematic cei patru artisti dovedesc o versatilitate demna de respect. Alexandru Hotescu, Marius Petre si Marius Rachiteanu au un istoric inedit. De la freelancing la cake design si in cele din urma la game design pentru FunLabs. Lucian Ionescu este detinatorul Urbanimprint, o firma specializata pe décor, design interior si scenografie.

Se vor alatura si baietii de la Handmade Revolution.

Un brand 100% romanesc ce promite o revolutie in productia de accesorii din piele naturala. Produsele lor artizanale variaza de la bratari, curele de ceas, curele de pantaloni pana la huse pentru telefoane/tablete. Infiintata in 2012 de catre Alexandru Manescu si Cristian-Bogdan Stanescu Handmade Revolution a inceput sa isi formeze un public tanar care este adept al mestesugurilor culturale. Ne vom intalni cu ei la festival unde vom vedea ce le poate pielea!

http://www.facebook.com/HandmadeRevolutionRO
http://www.handmaderevolution.ro

Abonamentele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top