Noutăți și comunicate

Akral Necrosis lanseaza cel de-al doilea single de pe The Greater Absence

21 septembrie 2020
Akral Necrosis lanseaza cel de-al doilea single de pe The Greater Absence

"I See the Bright Lights" este noul single Akral Necrosis si poate fi ascultat pe youtube. Single-ul releva una dintre fatetele noului material. Este o piesa lunga, eclectica, cu elemente progresive, pasaje atmosferice, incursiuni melodice si izbucniri violente. Albumul cu numarul 3 al grupului va fi lansat pe 25 septembrie via Loud Rage Music si poate fi precomandat alaturi de merchandise prin intermediul paginii oficiale de facebook Akral Necrosis.
https://youtu.be/23k1gEok8mI
Noul album Akral Necrosis, intitulat "The Greater Absence", va fi lansat oficial in ultima vineri a lui septembrie, in cadrul unui concert special, alaturi de Rancorum si Váthos. Evenimentul va avea loc in gradina de vara a clubului Quantic cu un numar limitat de participanti.

Pretul unui bilet este de 40 de lei, iar in ziua evenimentului va fi de 50 de lei.
Biletele sunt aproape de epuizare in clipa de fata.

https://www.iabilet.ro/bilete-lansare-de-album-akral-necrosis-25-septembrie-in-quantic-club-58491/

Numarul biletelor este limitat si nu va fi suplimentat pentru a respecta toate normele de siguranta si preventie epidemiologica in vigoare.


"The Greater Absence" contine 10 piese, are o durata de peste o ora si marcheaza revenirea trupei la un format conceptual. Materialul a fost inregistrat intr-o componenta cel putin interesanta, cu Krzysztof Klingbein, unul dintre cei mai agresivi tineri bateristi din Polonia.

Materialul va putea fi achizitionat in format fizic in ziua concertului, alaturi de merchandise oficial.

Concertul de lansare din 25 septembrie este primul in noua componenta a trupei, cu Philip Philipov in spatele tobei.

https://www.youtube.com/watch?v=NX3BZ91KJoc

Akral Necrosis a debutat in 2011 cu albumul "Pandemic Dominion", un album conceptual care, privit din contextul actual, poate fi considerat profetic. In 2016, blackerii au continuat asaltul muzical cu "Underlight", de data aceasta un material construit in jurul singurei certitudini a conditiei umane.

Akral Necrosis Official FB: https://www.facebook.com/akralnecrosis

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/295299495038415/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top