Noutăți și comunicate

Alaturi de Alternosfera canta si trupele Aeon Blank si Arashai la Arenele Romane

11 decembrie 2015
Alaturi de Alternosfera canta si trupele Aeon Blank si Arashai la Arenele Romane
Sambata, 19 decembrie 2015, Alternosfera revine la Arenele Romane cu un concert pentru publicul din Bucuresti. Alaturi de basarabeni, pe scena vor urca si trupele Aeon Blank si Arashai.



Aeon Blank este o formatie de rock alternativ cu influente metal, dark wave si gothic. O trupa tanara, dar cu o abordare plina de maturitate si seriozitate, Aeon Blank s-a facut rapid remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand si titlul de Best Alternative Newcomer in cadrul Metalhead Awards.

Trupa a semnat anul trecut cu Universal Music Romania si are doua albume la activ, “Handmadegods & Godmadedemons” (2012) si “Dark Waters” (2014).

Aeon Blank inseamna: Emil Luca - chitara si voce, Mircea Becherescu - chitara, Adrian Popescu - bass, Zory David - clape si Radu Artin - tobe.



Despre ei, Arashai declara: "Arashai nu este mai mult decat transpunerea sub forma de vibratii a patru personalitati diferite. Am format Arashai ca un mod de a ne exprima ideile, nemultumirile, convingerile si frustrsrile, de a pune laolata toate influentele noastre, muzicale sau nu, pentru a crea ceva nou si de a transmite un mesaj. Nu suntem adeptii lui "suna ca" si ai lui "seamana cu", nu suntem fanii genurilor si clasificarilor. "Rap metal", "stoner", "sludge", "nu metal", "hardcore" nu pot sa ne descrie decat."



Biletele costa 40 de lei pana pe 18 decembrie iar in ziua concertului pe 19 decembrie 2015 si la intrare, biletele vor costa 50 de lei.

Biletele pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)

Un eveniment BestMusic Live Concerts si METALHEAD, recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top