Noutăți și comunicate

Arthur Project lansează astăzi o nouă piesă - Happiest days

29 octombrie 2018
Arthur Project lansează astăzi o nouă piesă - Happiest days
Arthur Project, un proiect proaspăt apărut pe piața muzicală de la noi, însă format din muzicieni cu o experiență de 20 de ani, lansează astăzi o piesă care îmbină riff-uri puternice de chitară cu un mesaj suav despre regăsirea sensurilor care ne alimentează bucuria de a trăi.
https://youtu.be/NUQk273YmcU

Happiest Days este o călătorie introspectivă în mrejele încurcate și întunecate ale propriei vieți, în căutarea fericirii de altădată, acum ascunsă și sufocată de anxietățile care ne apasă în fiecare zi.
O piesă care ne amintește de importanța protejării copilului din noi, singurul care are puterea de a ne da imunitatea de care avem nevoie în fața tuturor lucrurilor toxice care ne înconjoară.

Happiest Days este, din punct de vedere compozițional, un puzzle, fiecare instrument aducându-și propria personalitate în joc: chitară - Eugen Arthur, pian - Andrei Tatu, bass - Ionuț Grigore, tobe - Chester și voce - Liviu Mateescu, toate fiind îmbinate abil de producătorul Vladimir Ivanov.

Piesa este ilustrată printr-un lyric video creat de Anya Dimitrov și inspirat de creațiile prestigioasei școli de arte vizuale La Cabre din Bruxelles.

Rădăcinile Arthur Project se întind până în anul 2003 pe când Eugen Arthur și Liviu Mateescu au format trupa Interzis care s-a făcut remarcată prin numeroasele concerte susținute prin țară, dar și pentru interpretarea Imnului Stejarilor, imnul oficial al echipei naționale de rugby.
În 2013, a luat ființă în mod concret Arthur Project, iar începând cu 2015 se poziționează drept un proiect axat îndeosebi pe muzica instrumentală, dar nu numai. Trupa a fost prezentă pe scena unor festivaluri importante de la noi precum Metalhead Meeting, Shine sau Folk You și a fost invitată să deschidă concertele unor artiști precum Jan Akkerman, Accept, Celelalte Cuvinte sau Cargo.
Anul acesta, Arthur Project a fost selectată personal de Joe Satriani pentru a cânta în deschiderea show-ului său de la Arenele Romane.

Trupa are la activ și un album, Every now and then, format din 9 compoziții instrumentale - https://arthur9.bandcamp.com

În acest moment Arthur Project înseamnă Eugen Arthur (chitară), Nina Neagu (tobe) și Liviu Mateescu (voce)
Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook si pe site-ul oficial www.arthurproject.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top