Noutăți și comunicate

ARTmania Festival si Tuborg sustin Metal-ul produs in Romania - inscrierile se fac online

28 mai 2014
ARTmania Festival si Tuborg sustin Metal-ul produs in Romania - inscrierile se fac online
ARTmania Festival Sibiu se organizeaza un pic diferit in acest an, cu Scena Principala organizata in Vampires' Den, o locatie neconventionala pentru publicul festivalului. Cu toate acestea, exista si un aspect foarte pozitiv: programul nu mai este limitat cu ore de liniste si ne permite un program prelungit de concerte.

Astfel, in programul Vampires' Den vor fi promovate patru formatii romanesti, compatibile cu profilul ARTmania Festival, selectate dupa urmatoarele criterii: o formatie din Sibiu, orasul gazda de noua ani a festivalului ARTmania, una din zona Ardeal-Banat, una din zona Moldova-Dobrogea si una din zona capitalei și imprejurimi. O initiativa ARTmania Festival si Tuborg pentru sustinerea metal-ului produs in Romania.

Incepand din 9 iunie 2014, publicul din Romania va vota formatiile semifinaliste online, http://facebook.com/groups/metalmadeinromania, iar pe 19 iunie 2014, vom anunta castigatorii. Tot in acea zi trupele semifinaliste din capitala au o provocare suplimentara: se vor intrece live la The Silver Church Club incepand cu ora 19:00, intr-un eveniment concurs.



Perioada inscrierii trupelor este 27 mai - 9 iunie 2014 la urmatoarea adresa: artmaniafestival.ro/preselectie2014


Evenimente recomandate

Top