Noutăți și comunicate

Astero lanseaza primul videoclip

25 aprilie 2013
Astero lanseaza primul videoclip
Astazi, 25 aprilie 2013, trupa Astero isi va lansa primul videoclip in Panic Club. Acesta poate fi urmarit la adresa:
http://www.youtube.com/watch?v=JRtxmHMVzTQ&feature=youtu.be  

Subiectul piesei "Cuvintele tac" este despartirea.. ACEA despartire, cea mai dureroasa dintre toate, prin care trecem toti macar o data si pe care nu o uitam niciodata.
Mai exact, e despre acel moment cand, dupa o lunga discutie sau cearta, fiecare a terminat de spus ce avea de spus si urmeaza tacerea, pe care nimeni nu vrea sa o strice vorbind sau plecand. Momentul acela in care ne dorim ca tacerea sa dureze o vesnicie, pentru ca atunci cand se va termina, despartirea va fi pentru totdeauna.
Cate ceva despre trupa:
Astero vine de la expresia "emotional range of a tea spoon".Accentul e pe "a", nu pe "e".

Astero este o combinție proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influențe nu-metal, stoner si post-grunge.

De-a lungul timpului au concertat alaturi de Alternosfera, OCS, Luna Amara si au participat la diferite festivaluri nationale de profil precum Bucovina Rock Castle, Free Fest.

S-au format prin 2008-2009, fara a sti prea bine ce vor sa faca, ce vor sa cante si unde vor sa ajunga, ca orice alta trupa noua. Toate astea au venit in timp. Au trecut si prin toate chestiile obligatorii pentru orice trupa - schimbari de membri, de sali, de scule, de stil - si s-au schimbat si reinventat de cate ori a fost nevoie pana au gasit formula castigatoare: Florin la voce, Claudiu la tobe, Alex la bas si Vlad la chitara.

Toata existenta lor ca si trupa a fost cumva marcata de o fraza, care e considerata acum de mai toata lumea ca fiind un motto al trupei: "ne place sa cantam, ne place ce cantam si ne place cand si altora le place ce cantam".
Pana acum au lansat un album ( "Voi, noi si maimutele" ) si un EP (" Visele nu mai ajung") si se pregatesc de lansarea celui de al doilea album, "Circles".

linkuri utile:http://www.astero.ro  
https://www.facebook.com/pages/Astero/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top