Noutăți și comunicate

Avaria si Predicator pentru prima data in Buzau

13 aprilie 2019
Avaria si Predicator pentru prima data in Buzau
Proiectul Avaria electro-industrial [Bucuresti], a luat fiinta prin 2015, initial sub numele de KaztraveH avandu-i in componenta pe Viorel Ciobotaru [chitara si programming] si Sarah Key [voce], aceasta din urma fiind inlocuita mai tarziu de Roxana Raducu.

Duetul electro-industrial inca lucreaza la primul album si veti putea asculta piese precum: Carne, Ofranda, Frica, Oglinda.

https://www.facebook.com/Avaria-977932465558162/
https://soundcloud.com/messages67/avaria-carne

Predicator [Dark industrial - Bucuresti] - Proiectul Predicator a iesit la scena prima data in 2013 in ClubA la un concurs. Proiectul este un one man band, unde Predicator Monk, este vocal, instrumental, initial avand chitarist si apoi continuand ca one man. Ideea proiectului a pornit de la propriile ideologii politice, relegioase, etc. Costumatia are un rol important in livrarea mesajului, adaugand consistenta si culoare rolului, avand influente religioase crestine, areabe, tribale, dark, postatomice.

In 2018 a luat forma albumul Ovulizatie ce se vrea un protest personal al lui Predicator impotriva sistemului.

Intr-o zi de sambata, 13 Aprilie, in Pub La Felinare din Buzau, va asteptam sa ne delectam cu ritmuri metal-electrice!

https://www.facebook.com/Predicator-398982510179207/
https://soundcloud.com/redicator


Informații locație și bilete

Evenimentul va avea loc in La Felinare (Bdul. N. Balcescu, Nr. 38, Buzau), in ziua de sambata, 13 aprilie 2019, incepand cu orele 21:00.
Pretul biletului: 15 lei (la intrare, in seara concertului)


Programul evenimentului

  • 17:00: Open Doors
  • 21:00: Avaria
  • 22:00: Predicator
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului.

B.L.A.S. - Baza Locala de Afisaj Sonor (Asociatia Cerc Posibil) foloseste banii de pe bilete pentru evenimentele urmatoare, si atat. No profit but the good time!


Evenimente recomandate

Top