Noutăți și comunicate

Basarabia Rock Winter - rock basarabean in club Quantic

13 decembrie 2018
Basarabia Rock Winter - rock basarabean in club Quantic
Joi, 13 decembrie 2018, de la ora 19:00, 4 trupe basarabene de rock ajung in club Quantic si canta pentru publicul bucurestean 4 stiluri de rock de la 4 trupe independente: 1000Facez (Punk-Rock, Ska-Rock), The Wax Road (Hard Rock, Garage Blues), Lexem (Alternative Rock, Post Rock) si Ferrum (Hard and Heavy).

FB Link: https://www.facebook.com/events/327830194435778/

Biletele sunt disponibile la pretul de 25 lei (presale) si 35 lei ( in ziua evenimentului, la intrare).
Biletele pre-sale pot fi achizitionate de pe platforma Iabilet : https://www.iabilet.ro/bilete-basarabia-rock-winter-37001/.

1000Facez sunt 4 băieți mustăciosi ce poarta mândri titlul de underground band. În piesele lor poți auzi tot ce e mai bun din anii ’60-’70 fie ca e punk, reggae, rocksteady sau ska. Din 2013, acești crai de la rasarit Ciocana ne bucură urechile cu tot ce e posibil să te facă să dai din cap pe ritmuri de punk. Fii sigur că o să sari în sus, nu doar o să dai din cap la acest concert. (BTW, "Nu fi o brânză" este ruptă din piesa lor "Mare Brânză").
1000Facez - Mare Branza:
https://www.youtube.com/watch?v=QQT3yF2QUbU

The Wax Road a luat naștere în același 2013 și sunt un izvor de energie pentru toți cei care au fost influențați de rockul anilor ’60-’70. Dacă asculti Led Zeppelin, Jimmi Hendrix, Steve Gadd - locul tău pe data de 13 decembrie este în Quantic, alături de ei! Sunetul trupei îmbină elemente din hard rock, modern blues rock, garage rock, stoner rock si psychedelic rock. P.S.: The Wax Road au câștigat premiul I la Posada Rock 2018, și sunt pregătiți să câștige și inimile voastre, so, don’t miss them ;)
The Wax Road - Summer City:
https://www.youtube.com/watch?v=pyZrzt1gyXE

LEXEM este o trupă de rock alternativ care a fost formată în 2014 (oh no, nu, 2013 ca și ceilalti!) în București de către patru studenți basarabeni. Băieții țin foarte mult la mesajul transmis de fiecare piesă și continuă a duce tradiția rock-ului independent basarabean prin toată România. Riffurile memorabile, versurile de suflet și bisurile sunt cartea lor de vizită. Ah da, era sa uit - de data asta vă vor obliga să cântați împreună cu ei.
Lexem - Hai sa iesim:
https://www.youtube.com/watch?v=J_FEENOl7-w

Ferrum este o trupă de hard&heavy care nu lipsește de la cele mai importante evenimente rock din Republica Moldova, ca POT sau IN DA WOOD. Mai țineti minte solo-urile alea bune de trash-metal din anii ’80? E, ală e! Baieții sunt un generator de energie pozitivă și o să te facă să uiti de toate problemele pe care le ai (o da, the best cure for problems is the real thrash metal!)
Ferrum - Drumuri:
https://www.youtube.com/watch?v=PwaZWBYpnv8

VINo sa te incălzești!
Din Basarabia vine scânteia rock-ului independent! Prin frig și viscol, adevăratul underground moldovenesc ajunge la București! Apropie-te de focul nostru și incălzește-ți oasele alături de The Wax Road, 1000Facez, LEXEM și Ferrum.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top