Noutăți și comunicate

BELPHEGOR revin la Rockstadt Extreme Fest cu un show conceptual

5 ianuarie 2018
BELPHEGOR revin la Rockstadt Extreme Fest cu un show conceptual
Dupa o pauza de patru ani, BELPHEGOR revin la Rockstadt Extreme Fest cu un show conceptual, Totenritual Ceremony, o productie exclusivista lansata concomitent cu noul material discografic, Totenritual.

Cu o cariera de aproape 30 de ani, Belphegor este in mod cert una din trupele etalon ale scenei extreme europene. Anti-religiosi, nihilisti, provocatori, Belphegor au debutat in 1995 cu albumul The Last Supper si astfel au pavat acest drum distructiv ramas esential in toti acesti ani.

Bondage Goat Zombie, lansat in 2008, este considerat un album esential pentru scena black/death metal, o capodopera inspirata de Marchizul De Sade si una din cele mai solicitante lucrari pe care acest gen il are de oferit. Au urmat Walpurgis Rites si Blood Magik Necromance, albume prezentate intr-un context live intens ce a marit si mai mult baza fanilor. Aceste ritualuri obscure de magie diabolica isi vor gasi apogeul in noul show, Totenritual Ceremony, prezentat in premiera in Romania la Rockstadt Extreme Fest.

ROCKSTADT EXTREME FEST 2018 are loc in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile in cadrul celui mai iubit si apreciat festival de muzica extrema din Romania.

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Desi programul pe zile va fi disponibil doar in lunile premergatoare festivalului, promitem ca editia din 2018 va fi cel putin la fel de puternica ca cea aniversara, cu siguranta vom avea surprize pregatite, trupe in premiera in Romania si un line-up la fel de variat.

230 lei = 13.11.2017 - 4.02.2018
270 lei = 5.02 - 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului

Pana in acest moment au confirmat POWERWOLF, CONVERGE, SEPTICFLESH, BELPHEGOR (Totenritual Ceremony) MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS si KISTVAEN (Special 10 anniversary show).



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top