Noutăți și comunicate

Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul “United” in The Tube

8 mai 2014
Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul “United” in The Tube
Joi, 08 mai 2014, Blue Nipple Boy lanseaza EP-ul "United" si vor sarbatori evenimentul printr-un concert special ce va avea loc in The Tube Bucuresti, incepand cu ora 21:00.

Intrarea la eveniment este libera.



"United" este primul material discografic Blue Nipple Boy sub forma unui Ep de patru piese, trupa lansand pana in prezent toate piesele numai in varianta Single.

"Imagine the world without violence" - este laitmotivul acestui Ep. United vorbeste atat despre lumea si timpul in care traim, dar imagineaza in acelasi timp si lumea in care ar trebui sa traim, asa cum o vedem noi: toleranta, incapatoare si mult mai linistita. Descrie o poveste a culorilor, a pacii si a convieturii fara diferente de rasa, culoare, bogatii sau teritorii. De aici si numele albumului, toate "antonimiile" adunate si aduse in stare de echilibru, intr-un singur loc. In plus, odata cu acest material am incercat sa impartasim mai mult din emotiile si intrebarile noastre, ne-am deschis mai mult ca niciodata in fata publicului. De aceea, este un produs foarte important pentru noi. - Catalin Boltasu, Blue Nipple Boy.

Odata cu lansarea noului Ep, Blue Nipple Boy lanseaza si un nou videoclip, la piesa ce da numele materialului. Clipul a fost regizat si editat de Emilian Floares (Helen Film), iar premiera acestuia va avea avea loc vineri, 25 aprilie 2014, ora 13:00, in exclusivitate pe site-ul Revistei Vice Romania (http://www.vice.com).

Pentru ca seara sa fie una cu adevarat speciala, invitatii Blue Nipple Boy sunt: Julius Dj responsabil cu warm-ul si after party-ul serii, Lazy Friday, o trupa foarte fresh infiintata in vara anului 2013 care va asigura opening act-ul pe ritmuri de reggae cu influente jazz, indie si funk, Peejay Vincent (african djembe) si Denis Matei (chitara) care vor canta alaturi de Blue Nipple Boy pe una dintre piesele de pe Ep.

"United" este un produs Blue Nipple Boy, inregistrat si mixat de Benzen (Vadim Palos), producatorul cu care trupa a colaborat pentru toate single-urile de pana acum.

Ep-ul Blue Nipple Boy va putea fi ascultat in exclusivitate pe Deezer incepand cu data de 2 mai.

Pagina de Fb a evenimentului: https://www.facebook.com/events/603325166430080
Pagina de Fb Blue Nipple Boy: https://www.facebook.com/WeAreBNB
Pagina de Fb Lazy Friday: https://www.facebook.com/pages/Lazy-Friday/123993761144365
Pagina de Fb The Tube Bucuresti: https://www.facebook.com/thetube


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top