Noutăți și comunicate

Breathelast lanseaza primul album full length, in Bucuresti si in tara

13 februarie 2018
Breathelast lanseaza primul album full length, in Bucuresti si in tara
Albumul celor de la Breathelast poarta titlul "All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away", contine 14 piese, dintre care 12 in limba engleza si 2 in limba romana (Oase, Infern). Toate piesele au fost inregistrate la Studio148 si produse de catre Marius Costache. Miluta Flueras a realizat sedinta foto pentru promovarea viitorului material, sesiune a carei concluzie grafica a fost data de catre Alexandru Das (Valerinne, Modern Ghosts of The Road). Materialul va fi publicat de catre Universal Music Romania.

"Titlul sta loc de morala prevestitoare fata de abandon. Abandon fata de ceea ce te transforma sau fata de ceea ce poti deveni in cele din urma, daca investesti in ceea ce simti si neaparat nu renunti la lupta pe parcurs, incat sa devii dominat de "ce ar fi putut fi?". Piesele sunt aranjate dupa o idee ciclica, istoria se repeta si omul va fi ecoul propriilor greseli, laudandu-se ca invata din ele numai cand mediul ii permite sa se destinda, dar nu va face cu adevarat nimic pentru a preintampina repetitia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoada a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formeaza randurile unei scrisori imaginare a omului, catre om, parcurgerea lor, atat a ordinii cat si a versurilor, conducand catre concluzia ca totul o sa se prabuseasca in jurul nostru si va trebui sa o luam mereu de la capat, intr-o forma sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfasoara (pe parcursul albumului) o sentinta, care nu va fi inteleasa decat atunci cand va fi prea tarziu."

Lansarea oficiala va avea loc la Control Club pe data de 13 februarie 2018, unde formatia il va avea ca invitat special pentru support act, pe Andrei Irode, cu un DJ set special unde va avea drept invitati nume importante din scena locala alternativa / rock / metal / electro / hip hop / de muzica clasica.


Urmatoarele evenimente din tara se vor desfasura in Timisoara, Cluj, Iasi si Suceava, prin Dark Side Entertainment:

- 16 februarie - Manufactura - Timisoara, impreuna cu trupa MERE
- 17 februarie - Flying Circus - Cluj, impreuna cu trupele Sky Swallows Challenger si Blackout
- 23 februarie - Underground - Iasi, impreuna cu Unflicted
- 24 februarie - 31 Motor's Pub - Suceava, impreuna cu Unflicted

In cadrul concertului din Club Control, trupa va lansa si un nou videoclip la piesa "Come Hell Or High Water". Mai jos puteti vedea un foarte sugestiv teaser:

https://www.youtube.com/watch?v=LvsieMAT6G4


(2) Breathelastlanseazaprimulalbum..._KBkeg25fI.jpg
Dark Side.Merch Division va fi prezent in cadrul evenimentelor de mai sus, fiind unicul distribuitor pentru merch original Breathelast. Verificati standul lor in seara evenimentului care va intereseaza, pentru cele mai noi produse Breathelast si nu numai.


Primul single de pe album, “Valor Of Knife Deep Conversation”, este disponibil aici:
https://umr.lnk.to/ValorOfKnifeDeepConversation

Album Video Promo: https://youtu.be/FYUPR0iJHP4
Tour Video Promo: https://youtu.be/BIC5Vc_fRnM

Contact Breathelast:

http://www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
http://www.breathelast.com
https://www.youtube.com/user/Breathelast

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top