Noutăți și comunicate

Brothers Till We Die au fost confirmati la REF 2019

17 iunie 2019
Brothers Till We Die au fost confirmati la REF 2019
Trupa spaniola de Hardcore Beatdown BROTHERS TILL WE DIE va concerta in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2019!

Brothers Till We Die este o trupa tanara, insa cu mai multe albume la activ si peste 200 de concerte, reprezentand brutal hardcore-ul Spaniol la cea mai inalta calitate.

"Touch These Wounds // I Came Back From Death" este cel mai nou albul al trupei, cu 12 melodii inregistrate in ianuarie 2019. Albumul aduce cu sine o noua viziune asupra hardcore-ului beatdown cu gang vocals si insertii vocale brutale, parti rapide dar si potolite, death metal, breakdown-uri si solo-uri melodice.


Informatii despre Brothers Till We Die

Acceptati deja in cercul genului muzical, trupa a colaborat cu nume importante. Noile melodii ii implica si pe cei de la Malevolence sau Desolated. Albumul va fi sub egida casei de discuri din Germania "Dead Serious", casa altor trupe importante cum ar fi Madball, Paura, Sick Of It All, Terror, Breakdown, Outburst, Raw Deal, First Blood, Merauder, Sworn Enemy, Hazen Street, 100 Demons.

Brothers Till We Die este o trupa orientata catre turnee. Au inceput sa cante prin toata Spania, in cluburi mici si au ajuns la festivaluri pe nisa pana la Resurrection Fest. Au avut turnee in Germania, UK, Franta, Benelux, Danemarca si estul Europei si au impartit scena cu Malevolence, Comeback Kid, Nasty, Caliban.

Planurile sunt pentru un turneu de promovare a noului album iar trupa deja a fost anuntata la Resurrection Fest si vor canta pe scena principala chiar inainte de While She Sleeps, Trivium, Arch Enemy si Slipknot.


Link-uri Brothers Till We Die

www.facebook.com/brotherstillwedie
www.youtube.com/brotherstillwedie


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top