Noutăți și comunicate

byron in The Silver Church Club - concert si bal mascat aniversar

18 decembrie 2014
byron in The Silver Church Club - concert si bal mascat aniversar
Joi, 18 decembrie 2014, byron vă invită în The Silver Church începând cu ora 21:00 la un concert / bal mascat, asa cum a devenit traditia de cativa ani incoace.

Dresscode recomandat: bal mascat / masquerade.
Adresa club The Silver Church : Strada Plevnei, Nr. 61, București (http://www.tscarena.ro).



S-au facut 8 ani de la primul concert byron, sold-out in Laptaria Enache pe 1 decembrie 2006, iar trupa nu incetineste ritmul deloc. Dupa trei albume de compozitii proprii (Forbidden Drama - 2007, A Kind of Alchemy - 2009 si 30 Seconds of Fame - 2013), doua proiecte speciale (Perfect - 2011 cu prelucrari ale unor piese romanesti cunoscute si Melancolic - 2014, coloana sonora a serialului original Hbo "Ramai cu mine") si doua concerte filmate difuzate pe MTV respectiv HBO (Acoustic Drama - 2008 si Live Underground - 2012, filmat in Salina Turda), byron pregatesc acum o noua productie video: Electric Marching Band cu Muzica Militara Bistrita si Corul Excelsior, concert filmat la Teatrul National Cluj-Napoca cu ocazia concertului extraordinar de pe 2 decembrie.

byron - Cu capul in nori (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=tLhjo-ahDb0



Puneti-va asadar costumele de bal si haideti joi, pe 18 decembrie, in The Silver Church (cal. Plevnei nr. 61, Bucuresti) pentru a le ura "la multi ani" celor de la byron! Circul va incepe de la ora 21:00, dresscode-ul recomandat este de bal mascat iar intrarea va fi 30 de lei.

byron:
Dan Byron - voce, chitara, flaut
6fingers - clape, chitara, voce
Laszlo Demeter - bass
Dan Georgescu - tobe

Web: http://byronmusic.ro
Facebook: http://fb.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top