Noutăți și comunicate

byron lanseaza noul album Eternal Return in Beraria H

29 noiembrie 2015
byron lanseaza noul album Eternal Return in Beraria H
Duminica, 29 noiembrie 2015, trupa byron va concerta la Bucuresti in Beraria H, prezentand publicului noul album de studio Eternal Return lansat la inceputul lunii. Concertul va incepe dupa ora 21:00, intrarea publicului va fi libera iar in incinta vor fi amenajate urne de donatii pentru victimele incendiului din Colectiv. Inainte de cei de la byron va concerta Lucia, aceasta lansand de asemenea albumul de debut Silence.



byron – Little by Little (official audio)
https://youtu.be/wgVp2L8d_7k

Concerte de lansare a noului album byron au fost programate si in tara pe 28 noiembrie la Bacau (Valhalla Pub) si pe 4 decembrie la Timisoara (The Note Pub).



Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music Romania, a fost inregistrat vara aceasta la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind facut de Dan Georgescu si trupa byron la Premium Artist Studios in Bucuresti. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de catre Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artisti precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro si altii.

Albumul este deja disponibil atat in format digital (download pe iTunes, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cat si fizic (CD audio in librariile Carturesti, la comanda pe http://www.emag.ro si http://www.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil si in High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz si highresaudio.com, ascultatorii putand astfel avea o experienta mult superioara celei unui CD obisnuit (utilizand echipamente compatibile High Res precum castile Sony MDR1A si Walkman-ul NWZ-A15).



byron – The Sea (official video)
https://youtu.be/S_CjKDZ_u-o

byron:
Dan Byron – voce, chitara, flaut
6fingers – clape, chitara, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe
http://www.byronmusic.ro
http://fb.com/byronmusic


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top