Noutăți și comunicate

Campia Libertatii gazduieste Blaj aLive Festival 2016

18 - 19 iunie 2016
Campia Libertatii gazduieste Blaj aLive Festival 2016
Sâmbătă, 18 iunie 2016, începând cu ora 10:00 se deschid porțile Blaj aLive, Marea Adunare a iubitorilor de muzică și natură de pe Campia Libertatii, care vor avea parte de două zile și două nopți de distracție non-stop: concerte, petreceri, seminarii, activări creative, evenimente alternative, seminarii inovative și multe alte surprize.



Cel mai liber festival din mijlocul naturii își așteaptă participanții cu 6 scene, peste 50 de artiști, zone de lounge, camping cu multe facilități, evenimente alternative organizate de cele mai cool entități culturale, toate vor sta la dispoziția oamenilor aLive pentru a-i conduce într-o călătorie de neuitat pe tărâmul vibe-urilor bune și al sinesteziei stimulate artistic! Au confirmat deja participarea prietenii de la Jazz in The Park, Astronaut Kru, Zona Reggae și Incubator Sibiu și București.

Biletele variaza intre 100 de lei pentru un abonament cumparat in avans si diverse bilete alaturate pentru camping, corturi si bilete de o zi la prețul de 60 de lei daca sunt cumparate in avans sau 80 de lei in zilele festivalului. Biletele si abonamentele sunt disponibile in rețelele Eventim, Myticket, Kompostor sau direct pe http://www.blajalive.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top