Noutăți și comunicate

Chaostar si Eye of Solitude au un mesaj pentru publicul roman

11 iulie 2013
Chaostar si Eye of Solitude au un mesaj pentru publicul roman
Au mai ramas doar doua zile pana la startul celei de-a doua editii Ghost Gathering Fest din Bucuresti, Gradina Japoneza. Cu aceasta ocazie, doua dintre cele mai asteptate trupe ale line-upului au transmis cate un mesaj publicului roman. Aceasta pot fi vizionate mai jos:

Chaostar
https://www.youtube.com/watch?v=bs7Lr4azGlg

Eye of Solitude
https://www.youtube.com/watch?v=g3XEiUpIVIo

Programul festivalului poate fi citit mai jos:


Vineri, 12 iulie
- 15:30 - acces public
- N.O.R.
- Universe 217 acustic
- FusionCore
- C.O.D.
- Kistvaen
- Eye of Solitude
- Celelalte Cuvinte


Sâmbătă, 13 iulie
- 14:30 - acces public
- "Tabloul" - teatru
- Larrnakh
- The 13th Sun
- Hteththemeth
- Universe 217
- Kayno Yesno Slonce
- Chaostar

Pentru informații legate de locația festivalului, Gradină Japoneză din parcul Herăstrău, puteți accesa link-ul de mai jos, care conține o hartă interactivă a zonei.

http://ghostgathering.ro/directions

Cea mai simplă metodă de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul în Gradina Japoneză se va face pe singura poartă principală.

După ce anul trecut s-a scris primul capitol din istoria Ghost, povestea merge mai departe, cu ediția din 2013 - Ghost Gathering Chapter II - The Call For Spirits. Păstrând în același timp specificul de "artă în natură", noua locație a evenimentului este frumoasa Grădină Japoneză, din cel mai mare parc natural din țară, Parcul Herăstrău.

Evenimentul își păstrează misiunea de a lăsa exprimarea artistică și natura să se contopească, oferind publicului alternativa unui week-end experimental, îmbogățit de o varietate de genuri muzicale. Cea de-a doua ediție a festivalului reunește cei mai valoroși artiști din sfera muzicii Neofolk, Neoclassic Darkwave, Post Rock si Metal.

Evenimentul este organizat de Centrul Internațional Antidrog și al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida  programului "Artă contra drog" și Cavalleria Events.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate în rețeaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top