Noutăți și comunicate

Concert acustic Călin Pop (Celelalte Cuvinte) în Club Manufactura din Timișoara

15 decembrie 2018
Concert acustic Călin Pop (Celelalte Cuvinte) în Club Manufactura din Timișoara
Sâmbătă, 15 decembrie 2018, sunteţi invitaţi de la ora 21:00 la concertul acustic Ritual de iarna al lui Călin Pop (Celelalte Cuvinte) în Club Manufactura, Timișoara.


https://www.youtube.com/watch?v=IP4WjdHYXdU
De-a lungul timpului Călin Pop și grupul sau Celelalte Cuvinte s-au remarcat în rândul iubitorilor rockului romanesc, încă din 1981 de când au apărut pe scena muzicala. Astăzi trupa Celelalte Cuvinte este una din cele mai longevive trupe rock din Romania.

Călin Pop face parte din formatie încă de la începuturi, iar în ultimii ani a lansat 3 albume solo: Undeva în 2014, Ritual de iarna în 2015 și noul material Fără filtru la începutul anului 2018.

La concertul din 15 decembrie din Timisoara va rasuna albumul de sezon Ritual de iarna, avandu-l ca invitat pe Lucian Hulban.
"Într-o lume turmentată de uragane sonore, tornade ritmice şi violenţe de tot felul, aş defini acest album, convins că nu exagerez, drept un bulgăre platinat de emoţie în stare pură, o oază de înfiorată linişte şi visare, o infuzie de balsam pentru sufletul însetat de frumos"… Florian Lungu despre albumul Ritual de Iarna a lui Călin Pop.



Intrare: 40 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/195760034663686


Evenimente recomandate

Top