Noutăți și comunicate

Concert acustic Celelalte Cuvinte la Gradina Verona

10 iulie 2014
Concert acustic Celelalte Cuvinte la Gradina Verona
Joi, 10 iulie 2014, sunteți invitați începând cu ora 19:00 la un concert al trupei Celelalte Cuvinte în Grădina Verona.

Prețul unui bilet este de 30 lei.
Adresa Grădina Verona : str. Arthur Verona nr. 13-15, București




Seria de concerte acustice de pe timpul verii de la Grădina Verona din București continuă joi, 10 iulie, cu Celelalte Cuvinte! Începând cu ora 19:00, îndrăgita formație rock va susține un concert acustic, elegant, special pentru fani!

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și de-a lungul timpului atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc, cu o identitate aparte.

Inițiat în toamna lui 2013, conceptul live acustic "Trup și Suflet" a debutat printr-un concert sold-out la Cinema Patria din București, eveniment desfășurat într-o atmosferă caldă și plină de emoții. Piesele trupei au fost "răstălmăcite" de cei patru muzicieni în variantă acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată. După un turneu național în 14 orașe, Celelalte Cuvinte aduc acum concertul acustic "Trup și Suflet" în splendida grădină din spatele librăriei Cărturești!

Celelalte Cuvinte - Zmeie (video)
http://youtu.be/5rZJ3VXTbg8

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanți artiști români de rock, indie și jazz venind aici pentru niște concerte deosebite, lejere și cu dichis! O serie de evenimente provoked by Grolsch, organizate de către Overground Music și Cărturești.

Celelalte Cuvinte:
- Călin Pop - voce, chitară
- Marcel Breazu - bas
- Leontin Iovan - tobe
- Tiberiu Pop - claviaturi, voce

Ovidiu Roșu - sunet

Website: http://www.celelalte-cuvinte.ro
Facebook: http://www.facebook.com/celelaltecuvinte


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top