Noutăți și comunicate

Concert acustic Celelalte Cuvinte - Trup si suflet la Cinema Patria

18 octombrie 2013
Concert acustic Celelalte Cuvinte - Trup si suflet la Cinema Patria
Trupa Celelalte Cuvinte va sustine in data de 18 octombrie 2013, la Cinema Patria din Bucuresti primul concert acustic, in fata publicului din Capitala.

Evenimentul - intitulat Trup si Suflet - este primul de acest gen din cariera de peste 31 de ani a trupei si reprezinta un moment special si important, in care pentru prima oara Celelalte Cuvinte se prezinta in fata publicului cu o reorchestrare acustica a pieselor care au consacrat trupa.

Portile se vor deschide la orele 19.00, concertul urmand sa inceapa la orele 20.00. Celelalte Cuvinte vor oferi un spectacol ce va dura peste doua ore, prezentand atat compozitiile vechi ale trupei, cat si materiale noi, ce se vor auzi in premiera. Dupa concert, trupa va oferi fanilor o sesiune de autografe.

In avanpremiera concertului, Celelalte Cuvinte au inregistrat in varianta acustica trei piese, anume Scrisori iubite, Cina dragonului si Stem, care pot fi ascultate pe facebook.com/celelaltecuvinte si You
Tube.

Pentru a asculta toate cele trei piese pe YouTube, va rugam accesati urmatorul link:

http://www.youtube.com/watch?v=hXmoPA9qqIg&list=PLfwLq2WgoqloXqHXI4tcCDezLyFMjWJip


In acest moment, un numar limitat de bilete se mai pot cumpara in Reteaua Eventim si online pe http://www.eventim.ro. In masura in care biletele nu se epuizeaza, acestea se vor gasi si la intrare, in seara evenimentului.

Concertului acustic "Trup si suflet" prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție este intregit de cel al pianului și de vocea solistului Calin Pop. Ineditul abordarii se face simțit nu doar in plan muzical. In note de sobrietate și eleganța, conceptul intregului spectacol este unul nou.

Trupa invita fanii și iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte - "Trup și Suflet" - un spectacol dedicat mareției muzicii.

Sustinut de : Farmaciile Dona.
Prezentat de : ROCK FM
Recomandat de Miscarea de rezistenta, Proges si Admirabil"¢Net.
Partener: Hotel Razvan.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top