Noutăți și comunicate

Concert Akral Necrosis in Quantic Club

10 iunie 2021
Concert Akral Necrosis in Quantic Club
Akral Necrosis va susține un concert în Quantic Club, joi, pe 10 iunie 2021, începând cu ora 19:30. Pretul unui bilet este de 50 Ron si se poate cumpara de pe iabilet.ro. Strict in limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate fizic si la intrarea in zona de concert la pretul de 60 de lei.

Blackened punkerii de la Slicer revin pe scena ca invitati speciali in deschiderea concertului Akral Necrosis din Quantic.
Slicer este o trupa bucuresteana de blackened punk, aparuta in scena underground inca din 2016. Participand la concerte si festivaluri, atat in tara cat si-n afara si axandu-se pe material propriu, mascatii din Slicer se remarca prin teme lirice horror si piese scurte si agresive, insiprati fiind de trupe precum Midnight, Motorhead sau Venom.

https://slicer.bandcamp.com/


Informații despre concertul Akral Necrosis

Akral Necrosis adera la primul val din sezonul mult asteptat de evenimente live, cu un concert ce va avea loc pe 10 iunie, in gradina de vara a clubului Quantic. Blackerii bucuresteni pregatesc un setlist care cuprinde in intregime ultimul lor album "The Greater Absence".

Dupa ce in toamna s-a numarat printre ultimele trupe care au mai putut concerta in Bucuresti inainte de reinterzicerea evenimentelor publice, in 2021 Akral Necrosis dezgheata starea de fapt si se intoarce pe scena pentru a oferi fanilor experienta completa a celui mai recent album.

"The Greater Absence" este al treilea si cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, avand o durata de ascultare de peste o ora. Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atat in Romania, cat si in strainatate si este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupa pana in momentul de fata, atat muzical, cat si liric.

Trupa care va urca pe scena alaturi de Akral Necrosis va fi anuntata curand.
“The Greater Absence” poate fi ascultat pe toate platformele de streaming sau la urmatorul link:
https://youtu.be/n7FV4aM_PME
* Evenimentul se organizează respectând toate normele în vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anunțate și completate pe masură ce se vor anunța public.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top