Noutăți și comunicate

Concert Alexandru Andries in Quantic Club

18 octombrie 2020
Concert Alexandru Andries in Quantic Club
Alexandru Andries va susține un concert în Club Quantic din București, duminică, 18 octombrie 2020.


Informații despre eveniment

"Andries din nou la Quantic" ofera o noua ocazie fanilor sa-si vada live artistul preferat. Concertele marelui muzician sunt mereu diferite, mereu incarcate de caldura si viata. Cea mai buna reteta pentru o seara de octombrie! Pentru a respecta legea in vigoare, numarul biletelor este limitat. Asa ca va sfatuim sa va grabiti si sa achizitionati biletele dorite.

Alexandru Andries este poate cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Alexandru Andries ii va avea alaturi de el pe scena pe: Berti Barbera, Calin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu.

Acces general - 80 de lei - https://www.iabilet.ro/bilete-andries-din-nou-la-quantic-59875/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top