Noutăți și comunicate

Concert Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara si Niste Baieti la Arenele Romane

30 mai 2014
Concert Alternosfera, Omul cu Sobolani, Luna Amara si Niste Baieti la Arenele Romane
Vineri, 30 mai 2014, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui un concert al trupelor Alternosfera, Omul cu Șobolani, Luna Amară, Niște Băieți. Concertul face parte din seria "Inregistrat in Romania".



Alternosfera
În ultimii ani, scena de rock din România este dominată de o trupă de rock din... Republica Moldova. Alternosfera au lansat în octombrie 2012 și martie 2013 două albume, "Virgula" și "Epizodia", părți integrante ale unui triptic conceptual al formației, care se va numi chiar "Epizodia". Albumele au fost susținute de turnee de promovare care au adunat peste 50.000 de spectatori. Cea mai recentă distincție primită de către trupă a fost Premiul Best Romanian Alternative Rock Band 2013, premiu oferit de Metalhead.ro, cel mai important site de rock din România.



Luna Amară
Luna Amară este cea mai complexă și mai controversată apariție muzicală a scenei rock românești din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranșante, Luna Amară și-a format un public al său, un public care vrea să înțeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult. De-a lungul timpului, trupa a apărut pe prima pagină a mai multor cotidiene naționale, datorită unor probleme de cenzură ivite la Cluj, Bacău și Alba-Iulia, dar și datorită unei interpretări pline de semnificații politice la Stufstock Vama Veche, în direct pe postul național de televiziune.



Omul cu Șobolani
Omul cu Șobolani, una dintre cele mai longevive trupe de rock alternativ din România, a luat naștere în 1997 la Constanța, din inițiativă lui Dan Amariei, numele trupei venind de la celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud. "Razna", "Ne punem în cap", "(Dez)orientat", "Mainile sus", "Ajutor", "2 beri goale" sau "Inca o glumă proasta" fiind reprezentative pentru fanii genului. După 16 ani de căutări, 8 albume lansate și 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Șobolani au lansat în 2013 un nou material discografic. "Marea Cautare" este numele albumului lansat în toamnă, un album-manifest prin care "sobolanii" reușesc să-și scoată ascultătorii din zona de confort.



 Niște Băieți
Niște Băieți au pus pe ritmuri de punk-rock șlagărele românești ale anilor '80. "Lasa-mi toamnă pomii verzi", "Deschideti poarta soarelui", "Un copac cu flori" sunt numai câteva dintre piesele cântate în concerte. Fără muzica anilor "de aur" a epocii comuniste, viețile noastre ar fi fost măcar un pic mai amare și acesta este unul dintre motivele pentru care proiectul Niște Băieți dorește să aducă în inimile generațiilor tinere marile hituri ale acelor vremuri și să readucă în lumina reflectoarelor marii compozitori ai unor generații pierdute.



Pentru evenimentul de la Arenele Române, biletele se vor putea achiziționa începând cu data de 29 aprilie pe site-urile http://www.myticket.ro, și http://www.iabilet.ro, dar și din Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului, Senia, rețeaua de magazine UMAN din toată țara.

Prețul biletelor este următorul:
- 25 lei - early bird, până în 18 mai 2014
- 35 lei - în perioada 19 mai - 30 mai 2014
- 45 lei - at the door.

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1471645473052869


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top