Noutăți și comunicate

Concert Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut și Nouă Ani Lumină la BT Live în Club Control

11 aprilie 2019
Concert Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut și Nouă Ani Lumină la BT Live în Club Control
Joi, 11 aprilie 2019 sunteţi invitaţi în Club Control la concertul de lansare a celui de-al treilea material discografic al trupei Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut, initulat "La Deal". Invitați: Nouă Ani Lumină.


Informații despre EP

EP-ul conține 6 piese, care au reușit să surprinda esența chimiei dintre Vlad, Matei, Stere și Mircea și care îmbină experiențele individuale ale membrilor trupei. "La Deal" reprezintă pasul logic în direcția muzicală a trupei și își propune să trimită ascultătorul în propria călătorie spirituală.

Albumul a fost înregistrat la studioul REAL SOUND & VISION din București, avându-l ca inginer de sunet pe Vladimir Ivanov (Pinholes, Fluturi Pe Asfalt, Nava Mamă) și se va putea găsi in format digital pe toate platformele de streaming și BandCamp, iar în format fizic la concertele din cadrul turneului de promovare.
Cu această ocazie specială, trupa Noua Ani Lumină a fost invitată să concerteze alături de ei pe scena din Control.


Cu ocazia lansării, trupa Noua Ani Lumină a fost invitată să concerteze alături de Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut pe scena din Control.

Performance-ul duo-ului ieșean va introduce publicul BT Live într-un univers muzical abstract al unor sonorități mai greu de conceput, transmise prin riff-urile de chitară și ecourile repetitive. "Am primit de multe ori întrebarea "ce înseamnă Nouă Ani Lumină ?" Este o distanță pe care nu o cuprindem cu mintea. (...) Încercăm să transmitem ciudatul și fantasmagoricul prin unde sonore.", mărturisesc membrii trupei.


Informații eveniment

Open doors: 20:30
Bilete: 30 lei, disponibile în avans pe Eventbook.ro și la intrare în seara evenimentului, în limita spațiului disponibil.
https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-am-fost-la-munte-si-mi-a-placut


Link-uri trupe

AM FOST LA MUNTE ȘI MI-A PLĂCUT
Facebook: www.facebook.com/aflmsmp/
YouTube: www.youtube.com/channel/UCbSDvqyh3ZMLfVaGLlMpv7Q/videos

NOUĂ ANI LUMINĂ
Facebook: www.facebook.com/nouaanilumina/
Bandcamp: https://nouanilumina.bandcamp.com


Despre BT Live

BT Live continuă să se reinventeze de la an la an și revine în 2019 cu noi povesti, reunind talentații artiști autohtoni pe scena clubului Control într-o nouă serie de 5 show-uri care traversează zone muzicale foarte diferite, de la free jazz, electronica, la hip-hop, rap & funk, post-rock, etno & urban fusion.

În urmă cu 3 ani, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live.
Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor "powered by Banca Transilvania" prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urilor live sub umbrela BT Live.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top