Noutăți și comunicate

Concert aniversar Trooper la Arenele Romane - TROOPER25

12 iunie 2021
Concert aniversar Trooper la Arenele Romane - TROOPER25
Trooper va susține concertul aniversar TROOPER25 la Arenele Romane din București, sâmbătă, 12 iunie 2021. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, marcând 25 de ani de la înființarea formației.
Invitații celor de la TROOPER sunt OLYMPUS MONS. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada. Pe scenă vor mai urca și alți invitați surpriză.


Informații despre eveniment


Coiotu’ a declarat:
Ne-am dorit în 2020 să organizăm un concert uriaș prin care să marcăm primii 25 de ani de carieră. Din păcate, contextul nu ne-a mai permis acest lucru. Chiar dacă anul trecut am susținut un show online, nu pot accepta să nu existe și o întâlnire față în față cu oamenii care ne sunt alături de atâția ani. Așa că vrem neapărat să strângem în jurul nostru prieteni buni, alături de care să traversăm istoria Trooper. Avem nouă albume despre care să povestim, avem o piesă nouă de 20 de minute, avem mii de povești strânse în suflet. Suntem nerăbdători să ne revedem cu toți oamenii minunați care de atâta vreme ne zâmbesc din fața scenei.


Există două categorii de bilete: una la prețul de 53 de lei, iar cea de-a doua la 106 lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat: https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-25-aniversar-61843/

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18.00-22.00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Bilete - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-25-aniversar-61843/
Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks/
Site - www.trooper.ro
Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/436474407433780/
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top