Noutăți și comunicate

Concert Bon Jovi in cinematografele din România

8 iunie 2021
Concert Bon Jovi in cinematografele din România
Bon Jovi, trupa inclusă în Rock & Roll Hall of Fame, ajunge pe marile ecrane din Romania cu un spectacol nou și exclusiv. Concertul a avut loc în New Jersey, în anul 2020, într-un drive-in cinema și va fi difuzat în cinematografele din întreaga lume. În România va putea fi vizionat în majoritatea cinematografelor de mall din țară.

De-a lungul unei cariere legendare, care se întinde pe mai mult de trei decenii, din 1983 când trupa a luat naștere, Bon Jovi și-a câștigat locul printre numele rockului international, și a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, precum și în Songwriters Hall of Fame.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hituri, mii de concerte susținute în peste 50 de țări pentru mai mult de 35 de milioane de fani și încasări din bilete de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume doar în ultimul deceniu, Bon Jovi propune prin acest concert o recapitulare a celor mai populare melodii. Nu vor lipsi Livin’ On A Prayer, Bed Of Roses sau It’s My Life.

Concertul va fi difuzat pe data de 18 iunie 2021 în rețeaua cinematografelor Cinema City, Cineplexx, Happy Cinema, Cinema One și la Movieplex București; pe 23 iunie 2021 la Cinemax București și pe 25 iunie 2021 la cinematograful Ateneu din Iași. Biletele s-au pus în vânzare online și la casele de bilete ale cinematografelor. Distribuitorul concertului este Pannonia Romania, prin Digital Emotions.


Evenimente recomandate

Top