Noutăți și comunicate

Concert Canarro în Club Manufactura din Timișoara

4 noiembrie 2018
Concert Canarro în Club Manufactura din Timișoara
Duminică, 4 noiembrie 2018, iubitorii de jazz sunt invitați de la ora 20:00 la o seara specială de manouche swing sau gypsy jazz, LIVE cu orchestra Canarro din Budapesta, în Club Manufactura din Timișoara.
https://www.youtube.com/watch?v=47BWHMhuiv8
După concertul din luna aprilie din Timișoara, artiștii trupei Canarro revin în oraș cu un concert care asezoneaza toamna de afara, tot în Manufactura. Intrarea la concert costa 20 lei, iar rezervarile se fac la telefon: 0722.892.356.

Orchestra Canarro a aparut in 2002 in Budapesta, ca o declarație muzicală aparte ce imbina stiluri diferite, de la gypsy jazz si django swing, la bossa-nova, tango si folk. In esenta Canarro e mai mult decat un grup muzical, e o mana de prieteni foarte buni, muzicieni profesionisti, cu diferite experiente si traditii muzicale, care (in)canta impreuna de mai bine de 15 ani.

Desavarsirea muzicala a trupei Canarro a fost recunoscuta in 2016 si 2017 cand au cantat alaturi de Tcha Limberger in cadrul festivalului "Musique de l'Europe" din Ungaria.

Stilul muzical gypsy jazz a apărut în Paris în 1930, la initiativa chitaristului Jean "Django" Reinhardt, care, originar fiind din clanul roma Manouche din Italia, a făcut ca stilul cantat de el să fie adesea numit "manouche jazz". Gypsy jazz-ul se diferentiaza prin lipsa amplificarii suntelor date de instrumente, prin inlocuirea acordeonului cu chitara, sau prin lipsa instrumentelor de percutie. Muzica este adesea redata prin combinatia sunetelor date de instrumentele cu corzi.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2126606674058451


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top