Noutăți și comunicate

Concert CARGO la Kruhnen Musik Halle

2 octombrie 2021
Concert CARGO la Kruhnen Musik Halle
CARGO va susține un concert în Kruhnen Musik Halle din Brașov, sâmbătă, 2 octombrie 2021, de la ora 21:00.
Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rock-ul românesc prin stilul său, încă de la primul album “Povestiri din gară”. Astăzi este una din cele mai apreciate trupe de rock din țară. Legendara trupă a adus, de peste 3 decenii, un input considerabil acestui gen muzical.

Concertul va fi un spectacol rock autentic complet, plin de forță și emoție, pe care mebrii trupei Cargo, dar și prietenii și fanii lor și-l vor aminti cu siguranță multă vreme de acum încolo.
Accesul publicului va fi permis de la ora 18:00, iar concertul va incepe la ora 21:00.


Informații despre eveniment

Evenimentul este organizat de Rockstadt și va avea loc sâmbătă, 2 octombrie 2021 la Kruhnen Musik Halle. Acesta se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data respectivă (cel mai probabil doare pentru persoane vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare).

Biletele se pot cumpăra în avans de pe iabilet https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-cargo-live-in-kruhnen-musik-halle-68051/ și de la locație.

Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal adulți și în baza biletului valid pentru toate persoanele.

În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.

Mai multe detalii veți putea găsi și aici.

Prețul biletelor:
  • 55 lei până în ziua evenimentului
  • in ziua evenimentului, se pot cumpara bilete de la intrare la pretul de 75 lei in limita disponibilitatilor.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top