Noutăți și comunicate

Concert Changing Skins si Grimus in The Shamrock Pub din Ploiesti

27 aprilie 2013
Concert Changing Skins si Grimus in The Shamrock Pub din Ploiesti
Formatia CHANGING SKINS a inceput primavara in forta cu o serie de concerte prin tara. Trupetii au sustinut doua recitaluri la Buzau si Brasov alaturi de Luna Amara.

Cum se intampla deseori pe drum, cele doua formatii au legat o prietenie frumoasa, care i-a ajutat si mai mult sa incante publicul. Iata ce parere are Horatiu Ghibu, vocalistul Changing Skins, despre mini-turneul sustinut alaturi de Luna Amara.

"Ne-am dorit de foarte mult timp sa ajungem din nou in Brasov iar LUNA AMARA ne-au oferit ocazia si astfel am putut canta in fata unui public care ne-a uimit in totalitate. Nu ne-am asteptat la o asemenea reactie! A fost unul dintre cele mai energice recitaluri CHANGING SKINS! In afara publicului, pe care abia asteptam sa il reintalnim, ne-am bucurat enorm sa gasim in LUNA AMARA niste colegi adevarati. Am fost profund impresionat de faptul ca impartasim aceleasi gusturi muzicale si avem pareri asemanatoare. Mi-as dori sa reusim sa stabilim astfel de conexiuni si cu alte trupe".

Dupa ce Buzaul si Brasovul au fost luate cu asalt de una dintre cele mai promitatoare formatii din noul val, a venit si randul Ploiestiului sa se miste pe ritmurile de rock alternativ profesate de Changing Skins.

Trupetii vor sustine un concert alaturi de Grimus in The Shamrock Pub, Ploiesti (Facebook Event), pe data de 27 aprilie 2013.

Horatiu Ghibu, frontmanul bucurestenilor, considera ca acesta este prilejul perfect pentru a oferi inca o doza de muzica buna fanilor din tara.

Acum ne pregatim de Ploiesti. Un oras foarte aproape de noi dar unde nu am reusit sa cantam pana acum. De aceea suntem foarte emotionati! Un alt motiv de bucurie este prilejul de a imparti scena cu cei de la GRIMUS. Nu ne-am vazut cu ei de ceva vreme si cred ca era momentul. Am mai avut ocazia sa cantam cu ei pe aceeasi scena si pot spune ca ii admir pentru profesionalism dar si pentru calitatile lor umane", a declarat muzicianul.

Changing Skins este una dintre cele mai populare formatii de rock alternativ din Romania. Muzica trupei reprezinta o combinatie originala de rock'n'roll, indie, elemente electronice, space-rock si pop.

Formatia este compusa din:
- Horatiu Ghibu - voce (Briefcore, Klon, Rain District)
- Stefan Mustata - chitara, programming (Frozen Dusk)
- Adi Cotoara - bas (Lotul National De Hardcore)
- Raluca Pascaru - tobe (Loredana Groza)

In data de 13 octombrie 2012 Changing Skins a lansat, la The Silver Church din Bucuresti, primul material discografic intitulat. .. "Changing Skins", un produs multimedia ce va fi distribuit de A&A Rec. Acest prim material discografic este promovat in cateva concerte prin tara alaturi de formatia Alternosfera.

Baby", noul videoclip al formatiei, a fost lansat in data de 23 noiembrie 2012 prin intermediul site-ului BestMusic si a primit o nominalizare la ON AIR MUSIC AWARDS, nominalizarea fiind facuta pe baza difuzarilor radio si TV.

On Air Music Awards este un proiect ce aduce in atentia publicului formatii, piese muzicale, producatori, regizori, manageri si alti reprezentanti de seama din Industria muzicala romaneasca.

In cadrul Maximum Rock Awards 2012 formatia Changing Skins a castigat Best Romanian Rock Newcomer, in urma voturilor obtinute din partea publicului.

In acest moment formatie lucreaza intens la noile piese ce vor fi incluse pe viitorul material discografic ce cu siguranta va fi lansat pana la sfarsitul anului 2013.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top