Noutăți și comunicate

Concert Days of Confusion si lansarea single-ului 'Eternal Summer'

17 aprilie 2016
Concert Days of Confusion si lansarea single-ului 'Eternal Summer'
Duminica, 17 aprilie 2016, fanii trupei Days of Confusion vor avea ocazia sa asculte LIVE un preview al albumului pe care trupa il va lansa in toamna acestui an si premiera videoclipului piesei „Eternal Summer”, in cadrul concertului din clubul B52, alaturi de Sinscape si Aeon Blank, în cadrul unui eveniment Dark Side Nights.



Eternal Summer” este al treilea single extras de pe primul album de studio al trupei Days of Confusion, ce urmeaza sa apara in toamna acestui an, sub egida Universal Music Romania. Piesa „Eternal Summer” poate fi ascultata exclusiv pe Deezer pana pe 17 aprilie 2016, urmand ca de luni, 18 aprilie 2016, sa fie disponibila pe toate platformele digitale.

(1) Concert_Days_of_Confusion_si_l_SMj1c5qmet.jpg

Eternal Summer este o piesa care, la baza, descrie experienta unui om ce se retrage in propria realitate - perfecta de altfel - din ce in ce mai des, pana cand ramane definitiv acolo. Corelata cu clipul, ar putea sa ne duca cu gandul la prietenii care sunt si ne-au facut realitatea mai frumoasa, ajutandu-ne de-a lungul timpului si la cei ce nu mai sunt printre noi si care speram ca se afla acum intr-o lume mai buna. Clipul trebuia initial lansat pe 7 Noiembrie 2015 si a fost, inca de la inceput, dedicat celor care ne-au sprijinit din 2012 incoace, insa, in umbra evenimentelor din 30 octombrie 2015, am amanat lansarea aceasta pana acum” declara Days of Confusion.



Days of Confusion, una dintre cele mai apreciate trupe de alternative metal/post-grunge din Romania, a fost infiintata in 2010 de Cezar Popescu (chitara), Cosmin Lupu (voce, chitara), Dan Ionescu (chitara) si Andrei Ilie (tobe). In 2013 a fost cooptat Andrei Zamfir (chitara bas), iar in 2016 Cristi Dumitrescu (tobe) l-a inlocuit pe Andrei Ilie.

(2) Concert_Days_of_Confusion_si_l_IhUUQ8P65.jpg

Toamna anului 2012 a marcat lansarea materialului discografic de debut, „Seeds” (6 tracks EP), care a devenit rapid un material emblematic pentru fanii muzicii rock, fiind totodata extrem de apreciat si de critica de specialitate. “Seeds” le-a adus celor de la Days of Confusion premiului Best Romanian Metal Newcomer, acordat de metalhead.ro, o realizare cu care putine trupe debutante se pot mandri.

Urmatoarele doua single-uri, “Bloodstream” (2014) si “Dharkata” (2015) au venit ca un preambul al albumului pe care trupa urmeaza sa il lanseze in toamna acestui an. Incepand de astazi, “Dharkata” este disponibila pe toate platformele digitale.

Asculta „Eternal Summer” pe Deezer:
https://UMR.lnk.to/EternalSummerNe

Asculta sau descarca „Dharkata”:
https://UMR.lnk.to/DharkataNe

Days of Confusion:
  • Cezar Popescu (chitara)
  • Cosmin Lupu (voce/chitara)
  • Dan Ionescu (chitara)
  • Andrei Zamfir (chitara bas)
  • Cristi Dumitrescu (tobe)



Event Facebook :
https://www.facebook.com/events/1660927390844512/

  • Doors open: 19:00
  • Sinscape: 20:00 - 20:40
  • Aeon Blank: 21:00 - 21:45
  • Days of Confusion: 22:00

Biletele sunt disponibile la prețul de 35 lei pe http://www.iabilet.ro, precum și în format fizic, în rețeaua magazinelor partenere IaBilet.ro până în seara concertului, cand vor putea fi achiziționate și de la intrare.

Mai multe pe: https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top