Noutăți și comunicate

Concert de excepție Necronomicon în Club Capcana

29 aprilie 2019
Concert de excepție Necronomicon în Club Capcana
Luni, 29 aprilie 2019 sunteţi invitaţi în Club Capcana (Timișoara), la un concert al trupei Necronomicon de la ora 21:00.


Informații despre Necronomicon

Formata in 1984, trupa Necronomicon revine in Timisoara pentru a sarbatori 35 ani de de la infiintare si pentru promovarea noului material discografic Unleashed Bastards lansat in septembrie 2018.

Inceputurile trupei au fost influentate de stilul punk rock, iar primul lor album, Necronomicon a fost atât de bine primit de public încât imediat după a apărut al doilea album Apocalyptic Nightmare, lansat în 1987. Acesta a facut ca interesul publicului pentru trupa să crească semnificativ în întreaga lume, America de Sud, Europa de Est, Scandinavia și Rusia devenind top fani. Legendarul album Escalation i-a dus direct în clasamentul Top 30 de muzica rock în Grecia. După mai multe provocari, au apărut urmatoarele albume Screams în 1993 și Construction of Evil în 2004. Recenziile remarcabile au fost ca un pansament pentru greutatile prin care au trecut membrii trupei, ridicand Necronomicon pe locul 6 în topurile rock din Spania. Urmatoarele materiale muzicale i-a adus pe culmile cele mai recunoscute ale stilului thrash metal în întreaga Europa și nu numai, fiind recunoscuti și indragiti ca veterani ai genului muzical.

https://www.youtube.com/watch?v=UAaNTX9eDVs
Luni în 29 aprilie, pe scena din Capcana vor urca Freddy - voce și chitara, Mike - chitara și voce, Chris - tobe și Marco - bass și voce.


Informații bilete și eveniment

Intrare concert: 25 lei
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-Necronomicon-live-in-timisoara-41489/
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/2060704237559324/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top