Noutăți și comunicate

Concert Saturnus, Clouds si Abigail in club Quantic, in cadrul Metal Gates Festival Warmup Party

14 octombrie 2020
Concert Saturnus, Clouds si Abigail in club Quantic, in cadrul Metal Gates Festival Warmup Party
Miercuri, 14 octombrie 2020, Final Step Productions vă invită in club Quantic la un eveniment excepțional cu trupele Saturnus, Clouds și Abigail, împreună cu invitați speciali, in cadrul evenimentului Metal Gates Festival Warmup Party.

Biletele se pot cumpara online, de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-draconian-clouds-abigail-dubla-lansare-de-album-48833/

O dublă lansare de album, o seară de neuitat pentru undergroundul românesc!
O scenă cu un decor ales, misterios și întunecat, sonorități sumbre, suspinând adânc amintiri ale celor plecați dintre noi pentru totdeauna, lăsând în urma un văl cernit de tristețe.

Clouds - Muzica celor plecați din aceasta lume, amintirea sumbră a despărțirii de cei dragi și o veșnică odă închinată durerii. Trupa va lansa cel de-al 4-lea album, Durere.
Un capitol greu, înlănțuit de pierderea celor ce ne-au dat viata și ne-au crescut într-o lume în care bunătatea și bunăstarea sunt cuvinte utopice.

Abigail - Albumul unui sfert de veac, așteptat de iubitorii muzicii din inimă, un set de cântece menite să înăbușe amintiri dureroase și sa aprindă flacăra sumbrului.

Saturnus - sunt o trupa ce nu are nevoie de prezentare, acești veterani ai muzicii grele și slow care nu sunt străini pe scena românească.

Vă așteptăm pentru seara incredibilă, o seară pentru cei ce au inima grea și sufletul încărcat.

Grafica a fost realizata de Gogo Melone ART.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top