Noutăți și comunicate

Concert Feli la Hard Rock Cafe

6 mai 2016
Concert Feli la Hard Rock Cafe
Vineri, 6 mai 2016, Feli concertează pentru prima dată la Hard Rock Cafe, de la orele 22.30. Împreună cu trupa sa și cu un playlist fresh, artista HaHaHa Production te așteaptă să îți deseneze seara în "Creioane colorate", într-un show 100% live!

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Din setlist-ul serii nu vor lipsi "Cine te crezi?", piesa de debut, care i-a adus în 2015 prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, "Creioane colorate", piesa nr. 1 în topurile muzicale actuale sau varianta rock a cântecului "Constantine, Constantine". Înzestrată cu un timbru special, cu o voce puternică, plină de energie și îndrăgostită iremediabil de muzică, Feli este un artist apreciat pentru talentul său autentic, fiind remarcată chiar și de Charles Aznavour după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese "La Bohème".



Biletele pentru concertul din 6 mai pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 35 de lei - acces general, cu loc la masă;
- 50 de lei -VIP, cu loc la masă în fața scenei.
Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top