Noutăți și comunicate

Concert FiRMA în Club Quantic, București

11 mai 2019
Concert FiRMA în Club Quantic, București
Sâmbătă, 11 mai 2019, Club Quantic din București găzduiește un concert FiRMA. Accesul la concert se face începând cu ora 21:00. Trupa concertează în premieră la Quantic, cu un mélange de rock’n’roll, descântece, poezii alese & teatru.



Detalii bilete

  • 40 lei, acces general / earlybird primele 50 bilete - SOLD OUT
  • 45 lei, acces general presale 1 / 100 de bilete - SOLD OUT
  • 50 lei, acces general presale 2, / până vineri, 10 Mai inclusiv - > https://bit.ly/2D3hGFp
  • 60 lei, acces general în ziua evenimentului


Detalii despre FiRMA

O formație iconică a rock-ului alternativ românesc, FiRMA s-a reinventat și s-a remarcat prin produse valoroase care dezvăluie noi perspective în universul audio - video, dar care trasează noi direcții și prin creațiile lansate în lumea teatrului în cadrul spectacolului "Deșteptarea Primăverii" (Teatrul Mic, regia Vlad Cristache) sau a poeziei, printr-un album care traversează mai multe stiluri muzicale, intitulat "Poezii Alese Vol.1".

"POEZII ALESE, VOL. I", un material discografic ce reunește un set de 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA - Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel "Rocca" Stoicea și interpretate de trupa FiRMA.
Versurile selectate de membrii trupei FiRMA să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului "Poezii Alese" aparțin poeților George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu.

Single-ul "Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul", care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată "Piesa Anului 2018" de publicul Radio Guerrilla.

Album "Poezii Alese. Vol. 1" poate fi găsit în librării sau poate fi ascultat online pe contul de iTunes & Spotify al trupei FIRMA:
https://open.spotify.com/album/0fCUvhR8aoydYWfMZVONf1



Componență FiRMA

  • Daniel "Rocca" Stoicea - voce, pian, chitară
  • Sorin Erhan - bass
  • Alex Gavril - chitară electrică
  • C-tin "Bărbuță" Bărbășelu - tobe, percuție


Link-uri FiRMA

facebook.com/TrupaFirma
soundcloud.com/TrupaFirma
youtube.com/c/TrupaFirma
instagram.com/TrupaFirma


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top