Noutăți și comunicate

Concert Goran Bregovic la Arenele Romane, București

29 septembrie 2018
Concert Goran Bregovic la Arenele Romane, București
Sâmbătă, 29 septembrie 2018 sunteţi invitaţi la Arenele Romane unde Goran Bregovic și Wedding And Funeral Orchestra vor concerta în aer liber pentru a patra oară consecutiv. La cererea publicului, artistul se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show magic.
Adresă Arenele RomaneȘ Parcul Carol, strada Cuțitul de Argint nr 3, București.



Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au facut celebru, într-o companie selectă. Cel mai recent album al artistului "Three Letters From Sarajevo" s-a bucurat de un succes enorm. Multe alte nume vor fi anunțate în curând.



Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Balcani, este un chitarist și compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a născut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl său croat și mama de ginte sârbă. Dupp ce părinții săi au divorțat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilarie și-a petrecut-o la Școala de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituția de învățământ a decis să îl exmatriculeze, pentru "lipsa de talent". La scurt timp după excluderea lui din școală, mama sa i-a cumpărat o chitară. La varsta de șaisprezece ani a fost păraăsit de cea care i-a dat viață, fiind îngrijit de câteva rude dornice să-l sprijine.

Goran a fost nevoit să-și poarte singur de grijă încă din adolescență, când a început să cânte muzică populară într-un bar din orașul Konjic. În 1971, Goran și un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită "Jutro" (n.r. "Bună dimineața"). În această formulă, muzicianul a avut o mulțime de spectacole și a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa și-a schimbat numele în "Bijelo Dugme" ("Butonul Alb").

În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la aceea vreme, marxism-leninism, formația Bielo Dugme a căștigat popularitate în Iugoslavia. A renunțat la vocația de dascăl și a devenit idolul tinerilor și cel mai improtant star rock al țării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii '90, având la activ 13 albume vândute în șase milioane de exemplare. După zece ani de muzică rock, Bregovic a renunțat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: o combinație de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonorități rock.



Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00 - 22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
  • presale: 229 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C
  • în ziua concertului: 239 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta locație
Harta Arenele Romane

Categoria A: cu loc in tribună sectoarele K si E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.
* Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Cumparați-va bilete din timp, anul trecut showul a fost SOLD OUT!

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitați vor fi anuntați în curând. Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse în vânzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spațiu de dans. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.



Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top