Noutăți și comunicate

Concert Grimus si BRAII in club Quantic, in cadrul ALT Nights

27 noiembrie 2019
Concert Grimus si BRAII in club Quantic, in cadrul ALT Nights
Trupele Grimus și BRAII vor susține un concert în Club Quantic din București, miercuri, 27 noiembrie 2019, în cadrul ALT Nights.


Informații despre ALT Nights

ALT Nights vrea să te scoată din cotidian și te inspiră să trăiești cu energie în timp ce descoperi nuanțe noi și complexe din rock-ul alternativ. La ALT Nights îți petreci timpul cu persoanele dragi pe o vibrație sonoră excelentă.

Bilete:


Club Quantic te invită, pe 27 Noiembrie 2019, la prima seară din seria ALT Nights, unde vom avea alături de noi două trupe de excepție:

Grimus - o trupă ce nu mai are nevoie de nici o prezentare publicului din România, trupă cu 14 ani la activ pe scena rock-ului alternativ românesc, 4 albume pline de "Culoare" și nenumărate experiențe unice la fiecare concert pe care l-au susținut.
Facebook: www.facebook.com/grimusworld
YT: Culoare
www.youtube.com/watch?v=R4neAbrpCvI
Website: www.grimus.ro


Trupa invitată special pentru acest eveniment este BRAII și vin în Romania pentru prima oară, tocmai din Ucraina.
BRAII este formată în anul 2017 și are un sound unic în zona post-punk/indie-rock. Riff-urile de chitară atrăgătoare se îmbină perfect cu vocea întunecată dar sexy a vocalistei Oksana. Show-ul lor îți vor oferi o nouă perspectivă asupra muzicii alternative.

BRAII:
- Oksana Bryzgalova - voce, chitară
- Bass - Aleksei Krivosheiev
- Andrei Shulakov - chitară
- Tobe - Slava Los

facebook: www.facebook.com/BRAIIband
www.youtube.com/watch?v=xQA-vkqkzrw
Website: www.braiiband.com


Biletele se găsesc în format electronic pe www.ambilet.ro sau www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service Selfpay din toată țara.



Evenimente recomandate

Top